banner249

Ünlü Youtuber bir günlüğüne Uşak Belediye başkanı oldu

Sosyal medyada fırtına gibi esen 3.4 milyon takipçisi olan, Reynmen kullanıcı adıyla bilinen Yusuf Aktaş, "Meslekleri Öğreniyorum" video serisi kapsamında bir günlüğüne Uşak Belediye Başkanı oldu. Ortaya keyifli anların yaşandığı bir gün çıktı.

Ünlü Youtuber bir günlüğüne Uşak Belediye başkanı oldu
banner240

Ünlü YouTuber, ilk olarak Uşak Belediyesine gelerek Başkan Cahan'ı makamında ziyaret etti, ilginç ve güzel diyalogların yaşandığı görüşmede,

Reynmen'in "Belediye Başkanı ne yapar?" soruna Başkan Cahan,  "Belediye Başkanı Uşak'ta her olaya bakar. Doğumdan ölüme, yolundan suyuna, ticari, ekonomik, kültürel her işte Uşak Belediye Başkanı var" diyen Başkan Cahan Reynmen'e bir günlüğüne "Başkanlık senin" dedi. Ardından başkanlık koltuğuna oturan Reynmen önce ekibiyle tanıştı.

Uşak Belediyesinin yaptığı mega projeleri yerinde incelemek için ekibiyle yola çıkan Reynmen önce Kent Park alanını inceledi ve ağaç dikti. Ardından Kentsel dönüşümü, daha sonra da Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezini gezdi. Atatürk Kültür Merkezinde hayranlarına kısa bir sahne şovu yapan YouTuber Sanat Akademisi ziyaretinin ardından Uşak Belediyesi DokurEvi’ne geçti.  Her anın kaydedildiği incelemeler sonunda ünlü YouTuber dün kendi sayfasında 25 dakikalık bir video yayınladı. Kısa sürede tıkanma rekoru kıran ve oldukça keyifli olan video 2 milyon kişiye ulaştı.

Sosyal Belediyecilik adına oldukça olumlu karşılanan bu çalışma, halkın son derece beğenisini kazandı.

İncelemelerin ardından yeniden Beldiye’ye makama geçen, bir günlük Başkanlık sonrasında çok yorulduğunu ve bu makamın hakkını vermenin çok zor olduğunu belirten Reynmen, Başkan Cahan'ı ve tüm ekibini tebrik etti.

Yusuf Aktaş'ı ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Cahan, Uşak halkının ünlü YouTuber'ı sevdiğini, dinamizmini sonuna kadar hissettiklerini belirtti. Kendi tarzında bir günlüğüne Uşak'ı yöneten ünlü fenomen, kameralar karşında Başkan Cahan ve ekibiyle vedalaşarak ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER