banner249

Başkan Cahan ailelerle buluştu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu. Başkan Cahan ailelerin taleplerini dinleyerek notlar aldırttı.

Başkan Cahan ailelerle buluştu
banner240

"Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında kentte devam eden ve bu güne kadar binlerce aileyi gülümseten ziyaretler hız kesmiyor. Yeni doğan bebekleri evinde ziyaret eden ve ailelere bebek bakım seti hediye eden Uşak Belediyesi, ayrıca talepleri alıyor ve gereksinimleri tespit ediyor.

Hastanelerden alınan doğum bilgileri ve davetler doğrultusunda randevu alınarak gerçekleştirilen ziyaretleriyse zaman zaman Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bizzat gerçekleştiriyor. Ziyaret edilen ailelere içerisinde çeşitli bebek malzemelerinin bulunduğu bakım seti hediye ediliyor ve ailenin sosyal ve ekonomik sorunları konusunda bilgiler alınıyor. Bu kapsamda ailelerin mutluluğuna eşi Halime Cahan ile birlikte ortak olan ve yeni doğmuş üç bebeğin ailesine daha hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kurulan gönül köprülerine işaret etti.

Güzel bir birliktelik sağlandığına işaret eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İstiyoruz ki hemşerilerimizle birlikte olalım. Doğumdan cenazeye kadar her yerde onların neşesini, hüznünü paylaşalım. Çok şükür hemşerilerimizle gönül köprülerimiz sağlam. Rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin, sağlık ve sıhhatli büyüsünler İnşallah. Eşimle birlikte burada ailelerimizin mutluluğunu paylaştık.” dedi.

BAŞKAN CAHAN SOSYAL MEDYA DAVETİNE İCABET ETTİ
Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a sosyal medyadan davette bulunduklarını ve yapılan ziyaret nedeniyle memnun olduklarını ifade eden Tufan Köse teşekkürlerini iletti.

Ailelerden Sultan Tektaş da, “Belediye Başkanımız hoş geldi sefa getirdi. Bebeklerimiz için kendilerinden yardım istedim. Geldiği için mutlu olduk.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER