TÜRKİYE

Dert omuzlarında,

Şefkat, merhamet yüreğinde, 
İnsanlık onur ve izzeti senin emanetinde 
Sen ne büyüksün, sen ne alasın Türkiye… 
Emperyalizmin bu kadar ağır yük yüklediği İslam coğrafyasında artık bıçak kemiğe dayandı. Fiili olmasa bile, bir Haçlı seferberliğinin başladığını anlamak çok da zor değil. Tek hedefleri ‘Müslüman’ olan emperyalizm, istikamet seçtikleri İslam coğrafyasını kanla boğuyor...! Döktükleri bu kanı yine bir Müslüman eliyle yaptırmak en büyük marifetleri… 
Bir damla petrolün bir damla Müslüman kanından önemli olduğu bir düzende Emperyalizm, İslam ülkelerinde ırkçılığı, mezhepçiliği derinleştirerek fitne ateşini yakıp kavuruyor. Irkçılıkla, mezhepçilikle kan dökmeyi Müslüman eliyle, sözde demokrasiyi getirme umudunu da kendi eliyle yaparak işliyor cinayetleri. 
Peki nereye varacak bu olaylar. 
Kim bozacak bu planları, 
Kim dur diyecek, 
Bu kan emici düzenin karşısında 
Kim yakacak diriliş ateşini, 
Bugün değilse peki ne zaman… 
Irak’ta Kürtler, Türkler, Sünni ve Şii gruplar içten içe birbiriyle savaşıyor. Emperyalizm bu savaşın kontrolünü de IŞID terör örgütüne vermiştir. Aynı senaryo Suriye’de, Lübnan’da, Türkiye’de vs. vs. vs daha birçok ülkede birçok bölgede uygulamaya konuldu gidiyor. 
Öldüren Müslüman. 
Ölen Müslüman 
Öldüren Allah-u Ekber diyerek öldürüyor, 
Ölen de şahadetini getirerek ölüyor. 
Ruhları için aynı mezarda aynı Fatiha okunuyor. 
İşte bütün mesele bu… 
Biz aramıza sokulan nifak tohumları için birbirimizi öldürüyoruz. 
Emperyalizm, Türkiye’de uzantılarıyla önce zemin hazırladı, sonra da PKK’yı kurarak onlara bir görev biçti. Neredeyse 40 yıldır PKK, bu oyunun bir parçası olarak özünü yani Müslüman kardeşini katletti, katletmeye de devam ediyor.
Türkiye operasyonlardan sonra hızlı bir şekilde önce kendi söküğünü dikmeli sonra da İslam coğrafyasının imdadına koşarak bu ateşi söndürmelidir. İslam Birliği Teşkilatı’nın dönem başkanlığını alan Cumhurbaşkanımız, dünya 5’ten büyüktür diyerek, bir dirilişin ateşini yakmıştır. Ona düşen görev nerede bir ateş varsa oraya bir damla su olmaktır. 
Evet Türkiye, bu dert senin omuzlarında, İnsanlık onur ve izzeti senin emanetinde… 
O halde haydi Bismillah!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.