banner249

Ekin Teknoloji Paris'te büyük ilgi görüyor

Ekin Teknoloji mühendisleri tarafından geliştirilen akıllı yaşam sistemlerinin yapılan bir konferans sonrasında Paris'te büyük ilgiyle karşılandığı belirlendi.

Ekin Teknoloji Paris'te büyük ilgi görüyor
banner240

Ekin Teknoloji’nin tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen güvenli şehir çözümleri Fransa’nın en büyük ulusal güvenlik fuarı Milipol’de sergileniyor. Dünyada güvenli şehir teknolojilerine öncülük eden Ekin Teknoloji, Milipol Paris Fuarı’nda geliştirdiği en yeni güvenlik sistemleriyle yer alıyor. Ekin Teknoloji, güvenli şehir yönetimi çözümleriyle kamusal ve özel alanların bütüncül olarak kontrol altına alınması ve daha güvenli hale gelmesine katkı sunuyor. 

Bu yıl 21-24 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te 20’ncisi gerçekleşen Milipol Paris Fuarı, Fransa İçişleri Bakanlığı tarafından organize ediliyor. Fransız ulusal polis, jandarma, sivil savunma ve gümrük teşkilatları, Paris Emniyet Müdürlüğü ve Interpol ortaklığıyla gerçekleşen fuar, dünyanın dört bir yanından güvenlik otoritesine ev sahipliği yapıyor.

GÜVENLİ ŞEHİRLERİN OLMAZSA OLMAZLARI

Dünyanın ilk ve tek akıllı devriyesi Ekin Patrol’ün yeni nesil versiyonu Ekin Patrol G2’nin katılımcıların canlı deneyimine sunulduğu fuarda, Ekin Bike Patrol ve Ekin Micro Plate G2 güvenli trafik sistemleri büyük ilgi ile karşılanıyor. Bütüncül güvenli şehir yönetim sistemleriyle daha güvenli şehirlerin mümkün olduğunun altını çizen Ekin Teknoloji, alanında öncü teknolojilerini katılımcılarla buluşturarak çözümlerini paylaşıyor.

360 DERECE GÖZETİM

Fuarda katılımcıların canlı deneyimine sunulan; hareket halindeyken plaka-yüz tanıma ve hız-park ihlal tespiti yapabilen dünyanın ilk ve tek akıllı devriyesi Ekin Patrol G2; 360 derece gözetim imkanı sunarak, sabit sistemlerin olmadığı noktaların kontrolünü sağlıyor. Dört tarafında bulunan kameralar ile kesintisiz görüş olanağı sağlayan Ekin Patrol G2, fark edilmesi zor eylemleri kayıt altına alabiliyor. Ekin Patrol G2 sadece öndeki ya da yandaki değil, arkadan gelen araçların da hız ve plakalarını algılama özelliğine sahip. 5 şeride kadar plaka tanıma ve hız ihlal tespiti yapabilen mobil devriye, birbirine çok yakın araçların park ihlal tespitini yapabiliyor. Yeni versiyonuna ısı ve nem sensörü de eklenen Ekin Patrol G2, şüpheli araç ya da kişilerin tespitinde tabletlere ve kontrol merkezine sesli ve görsel alarm gönderiyor.

TÜM İHLALLER TESPİT EDİLİYOR

Fuarda sergilenen bir diğer ürün olan Ekin Bike Patrol, hareket halindeyken plaka tanıma yapabiliyor ve herhangi bir polis bisikletine dakikalar içinde monte edilebiliyor. Araç trafiğine kapalı alanların gözetimi için alternatif bir mobil devriye çözümü olan Ekin Bike Patrol, devriye gezdiği süre boyunca görüş alanını sürekli kayıt altında tutarak kara listede bulunan araçları plakaları üzerinden tespit etme ve kontrol merkezine anında alarm gönderme özelliğine sahip. Emniyet güçlerine denetim süreçlerinde kolaylık sağlayacak sistem, kısa sürede takibe olanak tanımasıyla fark yaratıyor.

Ekin Micro Plate G2 ise, görüş alanındaki araçların plakalarını video tabanlı plaka tanıma teknolojisi ile otomatik olarak tespit eden denetleme sistemi. Mobil ya da sabit halde kullanılabilen bu sistem, türünün en küçük boyutlarına sahip tasarımıyla, sabit noktalara ya da araçlar üzerine kolaylıkla kurulabiliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER