banner249

Alatay araçları görücüye çıktı

Turkcell AR-GE Merkezi’nden 4 uzman, TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışmaları’nda birincilik ödüllerini kazanan ALATAY 2016 ve ALATAY 2017 elektromobil araçlarını inceleme üzere PAÜ’ye geldi.

Alatay araçları görücüye çıktı
banner240

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Seminer Salonu’nda düzenlenen toplantıda, PAÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Alatay Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu tarafından Alatay 2016 ve 2017 yıllarında Atay Takımı tarafından tasarlanan ve ard arda birincilik getiren ‘PAÜ Alatay Elektromobil Araç Projesi’nin sunumu gerçekleştirildi

Turkcell AR-GE Merkezi Müdürü Selda Koçak, Alatay Projesi’ni incelemek ve Atay Takımı’nı yakından tanımak adına Pamukkale Üniversitesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selda Koçak, Alatay Elektromobil Araç Projesi’nin devamında yapılacak geliştirme ve yeniliklerde firma olarak ne tür katkıda bulunabileceği, yeni kurulan enerji firması ile projeye ne gibi faydalar sağlanabileceği konularında görüşlerini de aktarırken, yapılabilecek iş ortaklıkları için uygun şartlar sağlanması için firma olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Toplantının ardından heyet mühendislik fakültesi elektrikli araç laboratuvarını gezdi, tasarlanan araçları inceledi. Programın son bölümünde ise PAÜ Teknokent ziyaret edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER