banner249

Yüksekçıta şampiyon oldu!

TBF Erkekler bölgesel liginde mücadele eden Yüksekçıta Okulları eleme gurubundaki maçlarını tamamladı. Kulüpler bazında hem U 16 hem de U 18 de Denizli şampiyonu olan Yüksekçıta Basketbol Takımları okul sporlarında da yine U18 de Denizli şampiyonu oldu.Zorlu rakiplerinin olduğu gurubunda 12 maç yapan Yüksekçıta bu maçların tanesini kazanarak bir üst gruba yükseldi.Yüksekçıta  Okulları’nın  başarısı Denizli’deki tüm basketbol severleri gururlandı.

Yüksekçıta şampiyon oldu!
banner240

TBF erkekler bölgesel liginde mücadele eden Yuksekcita okulları eleme gurubundaki maclarini tamamladi.zorlu rakiplerinin oldugu gurubunda 12 mac yapan yüksekcita bu maclarin 8 inden galip gelmeyi basararak bir ust gruba yukselmeye hak kazanmistir.
Simpas denizli basketbol takiminin kapanmasinin ardindan Denizliyi basketbol arenasinda temsil eden tek takim olan yuksekcita basketbolun 2. Yilinda boyle bir basariya ulasmis olmasi denizlideki tum basketbol severleri gururlandirmistir.

           


Asil yatirimini altyapi da gerceklestiren yuksekcita basketbol yaptigi yatirimlarin karsiligini fazlasiyla almistir.bu sene kulupler bazinda hem U 16 hem de U 18 de denizli sampiyonu olan yuksekcita basketbol takimlari okul sporlarinda da yine U18 de denizli sampiyonu olmustur.U 11 de ise final gurubundaki son 4 takim arasina kalmayi basarmistir.

Bu basarilarinin ardinda tesislesmeye yapılan buyuk yatirimlar yeralmaktadir. Yuksekcita okullarinin bunyesinde yeralan yuksek standartlardaki kapali spor salonu acik alan basketbol tenis voleybol ve futbol sahalari ile ayni anda 50 sporcunun konaklayacagi kulup lojmani ve işinde yetkin basketbol antranörleri bu basarilarin ardindaki en onemli guctür.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER