banner249

Teras Park’ta geri sayım başladı

Teras Park, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Tan Spor Kulübü’yle ortaklaşa yürütülecek olan masa tenisi turnuvasının fikstürünü belirlemek için yapılacak olan kura çekimi, yarın saat 19.00 da Teras Park’ta yapılacak.

Teras Park’ta geri sayım başladı
banner240

Başvuruların, 13 Temmuz ve 25 Ağustos tarihleri arasında yapıldığı turnuvaya , 7 den 70’e tüm halkımızdan çok yoğun bir ilgi ve başvuru oldu. Bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek olan turnuvanın sonunda, her iki kategorideki ilk üçe giren yarışmacı, kupa, madalya ve Teras Park tarafından hazırlanacak olan sürpriz hediyeler ile ödüllendirilecek. 


Teras Park’ın hazırlayacağı Masa Tenisi turnuva alanında yapılacak olan maçlar, profesyonel masa tenisi hakemlerinin yönetiminde 30 Ağustos ve 15 Eylül tarihleri arasında ITTF kurallarına göre, eleme usulü ile yapılacak. 

Teras Park AVM Müdürü Osman Kocaslan, böyle bir turnuvaya evsahipliği yapacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ve Tan Spor Kulübü’ne de işbirlikleri için teşekkürlerini iletti. Spora olan desteklerinin ve geniş alan avantajlarını da kullanarak sürekli olarak devam edeceğini dile getiren Osman Koçaslan, tüm Denizli halkını turnuvayı izlemeye davet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER