banner249

Sporun melek yüzlerinden gösteri maçı

tff 1. lig'de yer alan takımlardan denizlispor'un futbolcuları, ''sporun melek yüzleri türkiye atletizm ve yüzme Åženliği''nde down sendromlu çocuklarla bir gösteri maçı yaptı.

Sporun melek yüzlerinden gösteri maçı
banner240
Türkiye Down Sendromlular Spor Federasyonu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, Kredi Yurtlar Kurumu Spor Tesisleri;ndeki şenlikte yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan;ın federasyonun kurulmasına önemli destek verdiğini vurguladı.

Gelecekte Türkiye;ye dünya ve olimpiyat şampiyonlukları getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Tuncay, şenlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise bu sosyal projenin içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, ;;Bu çocuklarımız özel insanlar. Hepimiz için çok değerli çocuklar. Onların mutlu olmasından biz de mutlu olacağız;; dedi.

Denizlisporlu futbolcu Dilaver Güçlü de down sendromlu çocukları neşelendirmek için şenliğe katıldıklarını ifade ederek, ;;Çocuklarımız gülsün bize yeter;; diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcularla down sendromlu çocukların yaptığı futbol maçının ardından çocuklar, Denizlispor kalecisi İsmail Şahmalı;nın koruduğu kaleye penaltı atışları yaptı.
Penaltıları gole çeviren çocuklar büyük sevinç yaşadı. Şenlik, yapılan atletizm ve yüzme yarışları ile sona erdi.
Şenliğe katılan yaklaşık 100 çocuğa madalya da verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER