banner249

Selvi’den Kenetlenme Çağrısı

Denizlispor’un Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Denizlispor’un taraftarla güçlü olduğunu vurgularken; “Artık stat dolmalı. Denizlispor’un Play-off oynamasını istiyorsak kenetlenip birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Selvi’den Kenetlenme Çağrısı
banner240

Denizlispor yönetimi, bilet fiyatlarını belirlerken Adana Demirspor maçı öncesi de taraftara çağrı yaptı. Kapalı B ve D üst tribünü 25 TL, kapalı A alt ve A üst tribünü 20 TL, maraton-açık tribünü 15 TL ve kale arkasını 10 TL’den satışa çıkartan yeşil siyahlı yönetim, misafir tribün bilet fiyatlarının da 10 TL olduğunu açıkladı. Öğrenciler ise bu fiyatların yarısına maça girebilecek.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORLAR
Denizlispor’u sevenlerin ve başarısını isteyenlerin bu maç başta olmak üzere iç sahadaki tüm maçlara gelmesi gerektiğini altını çizen Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Denizlispor’un taraftarla güçlü olduğunu ve gücüne güç kattığını ifade etti. Asbaşkan Selvi, “Artık stat dolmalı. Denizlispor’un Play-off oynamasını istiyorsak kenetlenip birlikte hareket etmeliyiz” dedi. Yarın saat 13.00’te Adana Demirspor’u ağırlayacak yeşil siyahlı ekipte kaptan Ömer Alp Kulga ishal ve karın ağrısı rahatsızlığından dolayı forma giyemeyecek.

O DEPLASMANI MASRAFI BAŞKAN GÜVEN’DEN
Denizlispor'un 11 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma Malatya'daki hava koşulları nedeniyle İstanbul'da oynanması kararlaştırılmıştı. Beşiktaş Vodafone Arena'da oynanacak bu karşılaşmanın deplasman masraflarını ise Denizlispor Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla'nın devreye girmesiyle Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven üstlendi. Denizlispor yönetimi, başkan Güven'e teşekkür etti. HACI SELAMOĞLU

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER