banner249

PAÜ Denizli’ye ayıp ediyor!

Sinpaş Denizli Basket’i PAÜ Arena’dan sürgün eden Pamukkale Üniversitesi’nin, Uşak Sportif takımına salonun kapılarını ücretsiz açtığı iddia edildi. Dün başlayan ve iki hafta sürecek kampın tüm masrafları da üniversite tarafından karşılanacağı öne sürüldü.

PAÜ Denizli’ye ayıp ediyor!
banner240

Sinpaş Denizli Basket’e PAÜ Arena’nın kapılarını kapatan Pamukkale Üniversitesi yönetimi, tüm Denizli’yi şaşırtmıştı. Şimdi ise öyle bir şey oldu ki o şaşkınlık ikiye katlandı. Sinpaş Denizli Basket kulübünden idmanlar ve müsabakalar için büyük miktarlarda para talep eden rektörlük, salonun kapılarını Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Uşak Sportif Basketbol’a ücretsiz açtığı iddia edildi. 


Üniversitenin Uşak ekibine yaptığı bu davranışın bununla da sınırlı kalmadığı ileri sürüldü. Takımın kamp masraflarını da yine Pamukkale Üniversitesi tarafından karşılanacağı iddia edildi. Kendi şehrinin takımını PAÜ Arena’dan tabiri cayizse adeta kovalayan üniversitenin, başka bir şehrin takımına hayır kurumu gibi hizmet verdiği iddiaları ise basketbol severlerin tepkisine yol açtı. 

İLK TEPKİ UNİROOSTER’DAN 
Pamukkale Üniversitesi’nin yaptığı bu anlaşılmaz hayrın ardından Sinpaş Denizli Basket’in taraftar grubu olan UniRooster’dan da bir açıklama geldi. Grubun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sayın” Rektörümüzün kendi şehrinin takımına karşı yapmış olduğu fahiş fiyat uygulamasından sonra diyecek lafımız kalmadı. Bir yanda kendi takımına kapılarını kapatan Paü Rektörlüğü,diğer tarafta başka takımlara ücretsiz salonunu açan yine aynı rektörlük. Yorum sizin …”denildi. 

2 HAFTA KAMP YAPACAKLAR 
Uşak Sportif takımı masraflarının tamamı Pamukkale Üniversitesi’ne ait olan kampı ise devam ediyor. Salonda çalışmalarını gerçekleştiren takım iki hafta boyunca çalışmalarını PAÜ Arena’da gerçekleştirecek. Öte yandan Sinpaş Denizli Basket’in PAÜ Rektörlüğü ile yaşadığı durumun bir benzerini de Uşak ekibinin Uşak Üniversitesi ile yaşadığı öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre Uşak Üniversitesi borçları nedeniyle basketbol takımını icraya verdi ve salonun kapılarını da takıma kapattı. Bunun üzerine kendine salon arayan Uşak Sportif’e de kendi takımına kapılarını kapatan Pamukkale Üniversitesi sahip çıktı. Bilindiği üzere Pamukkale Üniversitesi yönetimi Sinpaş Denizli Basket’ten salonun kullanımı için saat başı 500 TL, maçlar için günlük 7 bin TL, organizasyonlar için günlük 25 bin TL talep etmişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER