banner249

Horoz’da şikâyetler geri çekiliyor

Denizlispor’da alacakları yüzünden kulübü federasyona veren oyuncular Necati, Asil Kaan, Tuna ve Cihan’ın bu şikâyetlerini geri çekecekleri ifade edildi.

Horoz’da şikâyetler geri çekiliyor
banner240

Bu futbolcularla görüşüldüğünü belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Arkadaşlarımızla görüştük. Alacakları nedeniyle federasyona başvurmuşlardı. Bu konuyu yönetim bazında çözeceğiz” dedi. İsmail Haktan’ın kendilerini federasyona şikayet ettiğini kaydeden asbaşkan Fırat, bu konuyu da karşılıklı görüşüp çözeceklerini söyledi.

HATA YAPMAMIŞ OLMASAYDIK ZİRVEDEYDİK
Denizlispor’da Eskişehirspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, böyle bir takımdan deplasmanda 3 golle 3 puan almanın sevindirici olduğunu ancak bu durumun kendilerini rehavete sokmayacağını açıkladı.

 Asbaşkan Fırat, “Denizlispor takımının maliyetinin ancak Eskişehirspor’lu Ofoedu ve Erkan Zengin kadar yapıyor. 20 milyonluk takımla deplasmanda 20 bin kişi önünde oynadık. Süper bir galibiyet, emeği geçenleri kutluyorum. Ama insan şunu da düşünmeden edemiyor.Takım olarak bizden iyileri yenip bizden kötülere mağlup oluyoruz. Biz eğer Ümraniye ve Manisa maçlarından galibiyetle ayrılıp 3 puanımız da silinmeseydi zirve ortağı olacaktık. Bizi en çok da bu üzüyor” dedi.

TAKIMA BİR GÜN İZİN
Giresunspor maçına da aynı titizlikle çalışacaklarını ifade eden Asbaşkan Fırat, “Eskişehirspor’u yendik diye havaya girmiyoruz, girmeyeceğiz de… Giresun’u iyi analiz edip burada yenerek araya moralli girmek istiyoruz. Giresunspor’u da yenip taraftarımızla tamamen barışmak istiyoruz” dedi. Maçın ardından 1 gün izin yapan oyuncular, yarın akşam Pazar günü saat 13.00’de konuk edecekleri Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Bugün oynamayan oyuncular antrenman yaparken Eskişehir’de forma giyen futbolcular günü izinli geçirecek. HACI SELAMOĞLU

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER