banner249

Horoz’da adımlar sağlam atılıyor

Denizlispor’un ilk önce Dimov’dan kaynaklanan transfer yasağını kaldırmak için uğraş veren yeşil siyahlı yönetim, bir taraftan teknik direktör Ali Tandoğan’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket ederken diğer yandan da bazı oyunculularının sözleşmesini de uzatmak için görüşmeler yapıyor.

Horoz’da adımlar sağlam atılıyor
banner240

Profesyonel şube Sorumlusu Ali Fırat, Dimov’un 60 bin euro’luk alacağının hazır olduğunu ve bu parayı futbolcunun hesabına yatırarak sorunu çözeceklerini dile getirdi. Fırat, bu sorunu hallettikten sonra transfer yapacaklarını belirtti.

NECATİ’DEN KULÜP ARAMASI İSTENDİ
Asbaşkan Ali Fırat, kulübü alacağından dolayı federasyona şikayet eden kaleci Necati’nin 105 bin TL’lik ücretini ödediklerini ve bu oyuncunun boşa çıkmamasını sağladıklarını ifade etti. Fırat, son gün Necati’nin alacağını hesabına yatırdıklarını söyleyerek, “Bizi şikayet eden oyuncuyu kadromuzda tutmak istemedik ve kendisinden kulüp bulmasını istedik” dedi. Fırat ayrıca, çeşitli bölgelere transfer yapılması durumuyla birlikte kulüp bulması istenilen futbolcuların sayısının artabileceğini kaydetti.

SUNULACAK RAPORUN ÖNÜNÜ BELEDİYESPOR KESTİ

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Denizlispor’a bağlanmasının ardından teknik direktör Ali Tandoğan’ın yönetimi sunduğu gidecek-kalacak futbolcuların büyük bir bölümü rafa kalktı. Asbaşkan Ali Fırat, “Hocamız gidecek-kalacak oyuncuların listesini bize verdi. Ancak Belediyespor’un da bize bağlanması bu durumu değiştirdi. Şimdi bizde oynamayan oyuncuların büyük bölümünü göndermek yerine burada değerlendirmek istiyoruz” dedi. Fırat; Andaç, İlter, Osman, Hüseyin gibi futbolcuları burada değerlendirmek için görüşme yapacaklarını söyledi.

FUTBOLCULARIN SÖZLEŞMELERİNİ UZATMAK İSTİYORUZ

Asbaşkan Fırat, Cihan ve Asil’in sözleşmelerin 1’er yıl daha uzatıldığını açıkladı. Yasin Ozan ve Cenk ile de sözleşmelerin 1’er yıl daha uzatılacağını belirten Fırat, Ziya ve Sankoh gibi bazı oyuncularında sözleşmelerini uzatmak için görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti. Fırat, mutlaka golcü almak istediklerini belirterek, Ayite ile de görüşme içinde olduklarını söyledi. HACI SELAMOĞLU

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet albaş
ahmet albaş - 7 yıl Önce

futbolcu kılığında ki ırgatları yani yabancıların durumu ne olacak ?işe yaramayan yabancılar hala takımda duruyor bunlara ne zaman göndereceksiniz ? denizli spor kulübü yan gelip yatma yeri olmasın sevgili yöneticiler

SIRADAKİ HABER