banner249

Horoz süper lige koşuyor

Denizlispor bu sezon oynadığı maçlardan aldığı puanlarla süper lige doğru emin adımlarla gittiğini belirten Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, böyle yenmeye devam ederse Denizlispor seneye birinci ligde olacağını dile getirdi.

Horoz süper lige koşuyor
banner240

Denizlispor, bu sezonun ilk yarısında borç öderken sportif başarının da hakkını verdi. Yeşil siyahlılar, ligi 21 puanla 9.sırada bitirdi. 7 galibiyet alan, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlikle ilk devreyi play-off çizgisinin 3 puan altında bitiren horozların 3 puanı da taahhüdünü yerine getiremediği için silindi. 16 maçta 23 gol atan Denizlisporlu futbolcular kalesinde ise 19 gol gördü. Horozlarda İsmail Güven, Cenk Güvenç ve Kerem Can Akyüz kırmızı kart gören oyuncular oldu.

EN SKORER ZİYA VE BARIŞ
Denizlispor’un gollerinin yarısını Ziya Alkurt ile Barış Örücü kaydetti. 6 golle Denizlispor’da en skorer oyuncu ünvanını taşıyan kanat oyuncusu Ziya Alkurt’u 5 golle Barış Örücü izledi. Alperen, Kappel ve Yasin 3’er gollü bu oyuncuları takip ederken, Ömer Alp 2 gol, sezon başında büyük ümitle alınan Peroviç ise 1 gol kaydedebildi. En farklı maçını 3-0 kazanan Denizlispor, kaybettiği maçlarda rakibinden en fazla 2 gol kalesinde gördü.  

HOROZ DEPLASMANDA İYİ
Denizlispor iç saha maçlarında 9 puan toplayıp ligdeki takımlar sıralamasında 14.sırada bulunurken, deplasmanda ise mükemmel bir performansa sahip… Horozlar deplasmanda 12 puan toplayarak ligdeki takımların performansı çizelgesinde 2.sırada yer aldı. Denizlispor’un sezonun ilk yarısında deplasmanda Yeni Malatyaspor’dan (13) sonra en fazla puan toplayan ekip oldu.

DAHA DA İYİ OLACAK
Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, Ümraniye, Manisa, Mersin ve Samsun maçlarından puan kaybedilmemesi durumunda çok farklı yerlerde olacaklarını ancak futbolda yaşanan kazaların buna engel olduğunu açıkladı. Asbaşkan İrdem, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız çok özverili çalışırken, takım ve teknik heyetteki bulunan kişiler de çok onurlu ve özel insanlar. Kolej havasında ikinci yarıda da daha iyi olacağımızdan eminim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER