banner249

Horoz evinde son dakika golüyle yıkıldı

Kendi evinde Altınordu ile oynayan Denizlispor 90+3’te yediği golle yıkıldı.

Horoz evinde son dakika golüyle yıkıldı
banner240

9. sırada yer alan Denizlispor,  11. sırada yer alan Altınordu ile Denizli Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi.  Denizlispor 31, Altınordu 30 puanda ve düşme hattından Altınordu 6, Denizlispor ise 7 puan uzaklıkta.  Denizlispor ile Altınordu arasında 1 puan fark bulunuyor.  Karşılaşmaya konuk ekip Altınordu hızlı başladı. Üst üste ataklar sergilemesine rağmen gol vuruşunu yapamadı. Karşılaşmanın 15. Dakikasından sonra Denizlispor dengeyi sağladı ve başa baş bir futbol oynanmaya başlandı.

Karşılaşmanın 25. Dakikasında Denizlispor’un geliştirmiş olduğu bir atak sonucu maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına Andre Moritz geçti ve 26. Dakikada fileleri havalandırarak Denizlispor’u 1-0 öne geçirdi. Böylelikle Andre Moritz Denizlispor’da ikinci golünü atmış oldu. Bu gol sonrası Denizlispor üstün bir futbol sergiledi ama 40. Dakika ve sonrasında Altınordu yeniden saha da üstünlüğünü hissettirmeye başladı. Karşılaşmanın 44. Dakikasında Altınordu’nun geliştirdiği bir atak da Hasan Kabze kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu ve beraberliği sağlamış oldu. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitti.
 
İkinci yarı ise orta saha mücadelesi ile başladı. Her iki takımda daha kontrollü bir oyun oynamayı tercih etti. Altınordu 65. Dakikaya kadar deplasmanda etkili olmayı başardı. Altınordu’nun 70. Dakikada kaçırdığı gol ise İzmir’den gelen Altınordu taraftarlarına saç baş yoldurdu. Hemen ardından 71. Dakikada Denizlispor’un geliştirdiği atak sonrası kaçan gol ise bu kez Denizlispor’lu taraflara saç baş yoldurdu. 74. Dakikada ise yine Denizlispor güzel bir kontratak geliştirdi ve rakibini 3’e 2 yakaladı ama bu pozisyonu da değerlendiremedi.

75. Dakikadan sonra her iki takımda riski göze alarak kontrollü futboldan daha açık bir oyuna geçti. Seyirciler içinde bu dakikadan sonra daha heyecanlı bir karşılaşma olmaya başladı. Fakat karşılıklı ataklardan her iki takımda yararlanamayınca 90 dakika 1-1 sona erdi. Maçın hakemi 5 dakikalık uzatma işaret etti.  90+3. Dakika da Altınordu geliştirmiş olduğu atak sonrası Fatih, Denizlispor ağlarını havalandırarak Altınordu deplasmanda Denizlispor’u 1-2 mağlup etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER