banner249

Galibiyet için gidiyoruz

spor toto 3. lig 3. grup ekiplerinden denizli belediyespor'un başkan yardımcısı bekir balım, istanbul deplasmanında oynayacakları beylerbeyi maçına galibiyet için gideceklerini s&oum

Galibiyet için gidiyoruz
banner240

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden Denizli Belediyespor;un başkan yardımcısı Bekir Balım, İstanbul deplasmanında oynayacakları Beylerbeyi maçına galibiyet için gideceklerini söyledi.
Denizli Belediyespor, Doğan Seyfi Atlı Stadı;nda U-17 ve U-18 takımlarından olaşan karma takımla Beylerbeyi karşılaşmasının provasını yaptı.
 Çift kale maçta Denizli Belediyesporlu oyuncular, gençleri 6-0 mağlup etti. Yöneticiler Ali Çetin ve Bekir Balım;ın da izlediği maçta tüm futbolcular forma giydi.
Taktik maç sonrasında gazetecilere açıklama yapan Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Balım, bu sezon İstanbul takımlarına karşı hiç mağlup olmadıklarını kaydetti.
Balım, ;;İstanbul;a galibiyet için gideceğiz. İlk 5 için Beylerbeyi maçından mutlak puan çıkarmamız lazım. Uzun aradan sonra evimizde galibiyetle tanışarak, üzerimizdeki şanssızlığımızı kırdık. Kalan 6 haftada herkesin elinden geleni yapacağına inanıyoruz ve futbolcularımıza bu konuda güveniyoruz;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER