banner249

Denizlispor da Manisa cezası

Denizlispor, Basın toplantısında futbolculara Manisaspor mağlubiyetinden dolayı toplamda 50 bin TL ceza kesti. Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, taraftarı ve kendilerini üzen iç saha mağlubiyetinden dolayı futbolculara para cezası verildiğini ifade ederek, “Elazığspor maçının öneminden dolayı galibiyet primini 100 bin TL’ye çıkardık. Futbolcular burada galip gelirse 50 bin TL alacak. Eğer mağlup olurlarsa 50 bin TL’lik ceza uygulanacak. Arkadaşlarımızın artık kendilerini toparlaması gerekiyor” dedi.

Denizlispor da Manisa cezası
banner240

KIZILCABÖLÜKSPOR’A STADI VERDİLER
Asbaşkan Selvi, Kızılcabölükspor’un kupa mesaisi için stat konusunu yönetim kurulu olarak gündeme getirdiklerini ve Kızılcabölükspor’un Atiker Konyaspor ile Trabzonspor maçını Denizli Atatürk Stadı’nda oynayabileceğini açıkladı. Selvi, “Bugün Kızılcabölükspor yazışmalarını yapacak. Bizden stadı kullanma isteğini yönetim kurulu tarafından değerlendirdik ve kabul ettik. Kızılcabölükspor’a kupada başarılar diliyoruz” diye konuştu.

YÖNETİMDE YERLER DEĞİŞECEK, İSMAİL ARTIK YOK…
Denizlispor yönetimi, kulübe katkı koymayıp toplantılara gelmeyen yöneticilerin ayrılması kararını gelecek haftaya bıraktı. Gündem yoğunluğu nedeniyle bu konuşu etraflıca ele alamayan yeşil siyahlı kurmaylar, görev değişikliğine de gidecek. Denizlispor’da başkan yardımcıları ve asbaşkanlıklarda bazı isimlerin yeri değişecek. Bu arada teknik direktör Ali Tandoğan ile girdiği sözlü münakaşa sonucu kadro dışı kalan İsmail Haktan Odabaşı gözden çıkartıldı. Futbolcunun kulüp ile ilişiği kesildi.

“ELAZIĞSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ”
Manisaspor mağlubiyetinin kendilerini çok üzdüğünü her defasında yenileyen Asbaşkan Selvi, bu maçın önümüzdeki haftalarda telafisinin yapılacağını ve kaybolan puanını yerine konulacağını belirtti. Takıma ve futbolculara inançlarının tam olduğunu altını çizen Selvi, “Devre arasına moralli girmek istiyoruz. Önümüzdeki 5 maça da galibiyet için çıkacağız” dedi. Bu arada Sankoh’un bu maça yetişebileceği açıklandı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ömer coşkun
Ömer coşkun - 7 yıl Önce

Mantık lı

SIRADAKİ HABER