banner249

Denizlispor beraberliğe sevinemedi

Denizlispor, Adana Demirspor beraberliğine sevinemedi.

Denizlispor beraberliğe sevinemedi
banner240

Profesyonel Futbol şube Sorumlusu Ali Fırat, kazanmaları gereken maçta 1 puanla yetindiklerini açıkladı. Asbaşkan Fırat, “Play-off düşünüyorsanız kazanacaksınız. Sürekli play-off çizgisinde kalıyoruz” dedi. Asbaşkan Fırat ayrıca, üstteki takımların alttaki takımlara yenilmesinin de arayı açmadığını söylerken sözlerine şöyle devam etti:

 “Ömer ve Berkan’ın hasta olması takımı da olumsuz etkiledi. Adana Demirspor da kötü bir takım değil. Yine de 1 puana pek sevinemedik. Biz uzun zamandır kaybetmiyoruz. Bunu da alışkanlık haline getirdik. Yeni Malatya ve Sivas ile oynayacağımız maçları da kazanarak lige ağırlığımızı koymak istiyoruz” dedi. Fırat, maçın yıldızının kaleci Asil Kaan olduğunu da açıkladı.

FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN VERİLDİ
Yeşil siyahlıların asbaşkanı Fırat, futbolculara maçın ardından 3 gün izin verildiğini ve Salı günü topbaşı yapacaklarını kaydetti. Milli takım nedeniyle lige verilen arada yabancı oyuncuların ülkesine gittiğini kaydeden Fırat, bu oyuncuların da Çarşamba günü gelebileceğini ifade etti.

MAÇ SAATİ DEĞİŞEBİLİR
Horozlar, Salı gününden itibaren 11 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te İstanbul Vodofone Arena’da oynayacağı maçın hazırlıklarına tam kadro olarak başlayacak. Ancak TRT’nin yayını nedeniyle bu maçın 16.00’da da oynayabileceği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER