banner249

Denizli’nin horozla bütünleşmesi gerekiyor

Denizlispor Asbaşkan Taner Atilla, Denizlispor için artık camianın bütünleşmesini isteyerek Denizlispor’a destek vermeleri gerektiğini ifade etti.

Denizli’nin horozla bütünleşmesi gerekiyor
banner240

Hafta sonu Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi ortak bir açıklama yapan Atilla, “Giresun maçı bizim için çok önem arz etmektedir. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. Bu maç ile birlikte iç sahamızda yaşanan kötü gidişata son vermek istiyoruz” dedi.

“Sezon genelinde taraftar desteğimiz çok düşük seyretti” diyen yeşil siyahlı kurmaylar, “Bizim bir sezonda gelen seyirci sayımız Eskişehir’de tek maçta geldi. Biz zorluklarla mücadele edecek taraftarlara ve takıma sahibiz.

Denizlispor’umuzun başarılı yıllarında maçı anlatan spikerler ‘Eşi benzeri olmayan Denizlispor taraftarları’ diye bizden bahsediyordu. Biz bu taraftarımızı geri istiyoruz. Hiç kimse ile bir sorunumuz yok. Gelin bir olalım, beraberlik içinde olalım” dediler. Diğer taraftan horozlar Giresunspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda öğle saatinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER