banner249

Denizli ASKF’de yeni dönem başladı 

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15’nci Olağan Kongresi sonunda Başkanlığa seçilen Ayşe Sarıkaya ve ekibi devir teslim töreninin ardından resmen göreve başladı.

Denizli ASKF’de yeni dönem başladı 
banner240

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda devir teslim görevi gerçekleşti. Geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan seçimler neticesinde ipi göğüsleyen isim olan Ayşe Sarıkaya, Denizli ASKF’de yapılan devir teslim törenin sonrasında resmen göreve başladı. Türkiye’de ilk ASKF Başkanı olarak tarihe geçen Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılan törende bir önceki dönem Genel Sekreter olarak görev yapan Kemal Karaoğlan çiçek takdiminde bulundu. Törene ayrıca Denizli Saha Komiserleri derneği yönetim kurulu, kulüp başkan ve yöneticileri ile davetliler katıldı. Karaoğlan yaptığı konuşmada Sarıkaya ile aynı yönetimde birlikte çalıştıklarına dikkat çekerek yeni yönetime başarılar diledi.

EMEKLERİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Sarıkaya’da yıllardır ASKF içerisinde görev yaptığını belirterek “Daha önce görev yapan tüm başkanlarımıza verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim zamanında kulüplerimizi dolaştık. Sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümü için çok emek sarf edeceğiz. Tabiki bunları ben yalnız başıma yapmayacağım. Siz değerli sporseverlerle, bu işin içinden gelen yönetimdeki arkadaşlarımızla yapacağız. Hep birlikte amatör sporun ilerlemesi için çalışacağız. Bunu hep birlikte başaracağız”ifadelerinde bulundu. Devir teslim töreni yönetim kurulu ve katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 

GÖREV DAĞILIMI DA YAPILDI
Bu arada yönetim kurulu toplantı yaparak görev dağılımı da yaptı. Buna göre;
Başkan ​​​​​: Ayşe SARIKAYA
Genel Sekreter ​​​​: Sevil GÜNGÖR
Başkan Vekili​​​​: Ömer SARIKAYA
Genel Sekreter Yardımcısı​​: Volkan KÖSEA
Başkan Yardımcısı​​​: Ömür DUGAN
Başkan Yardımcısı​​​: İsmail TOLCU
Başkan Yardımcısı​​​: Adem ALAN
Başkan Yardımcısı​​​: Ahmet YILDIRIM
İdari İşler Sekreteri​​​: Mehmet Emin ATAŞ
Eğitim Sekreteri​​​: Ümit AKDAĞLI
Örgütlenme Sekreteri​​​: Yıldıray ÇOBAN
Mali Sayman​​​​: Hasan ARSLAN
Basın ve Halkla İlişkiler Sor.​​: Mustafa KARAPINAR
Alt Yapı ve Futbol Sorumlusu​​: İbrahim GÜLER
Tesisler Sorumlusu​​​: Ayhan GÜLLER
Örgütlenme ve Hukuk Sekreteri  ​: Yıldıray ÇOBAN, görevine getirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER