banner249

Bilet fiyatları belli oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te yeni sezon öncesi bilet fiyatları belli oldu.

Bilet fiyatları belli oldu
banner240

Siyah-beyazlı kulübün Müdürü Akın Güdücü, kale arkasının 1 TL, açık tribünün 5 TL, kapalı tribünün ise 10 TL'den satışa çıkacağını belirtti. Ayrıca, kombine biletlerinde açık ve kapalı tribün için satışa çıkarıldığını kaydeden Güdücü, "Açık tribün 150 TL,kapalı tribün ise 250 TL'den satılacak. Kombine biletlerin satışına 4 Eylül’den itibaren başladık. Kombine almak isteyen Aydınspor 1923’lü spor severler biletlerini kulübümüzden temin edebilirler" diye konuştu.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Aydınspor 1923 hafta sonu evinde oynayacağı Tokatspor karşılaşmasının hazırlıklarını Yörük ali Efe Tesisleri’nde sürdürüyor. 


Aydınspor 1923 Tokatspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Hafta başından beri Yörük Ali Efe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla eksiklerini kapatmaya çalışan siyah beyazlı Tokat karşılaşmasına taraftarının önünde üç puan almanın hesaplarını yapıyor.


Ttakımda morallerin yerinde olduğunu vurgulayan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, “Hafta başından beri Tokat maçının önemini oyuncularımıza anlatıyoruz. Çok iyi oynamayı, maçı kazanmayı ve üç puanın önemini oyuncularımızla devamlı konuşuyoruz. Hem kazanma arzumuz hem de oyun stilimiz iyi durumda. 

Öne geçtiğimiz dakikalardan itibaren skor avantajımızı korumalıyız. İlk maçımızda bireysel hataların kurbanı olduk. Rakibe pozisyon vermede birtakım hatalarımız oldu. Fakat bunları da hafta içinde yaptığımız çalışmalarla en aza indirdik. Umarım Tokat maçında iyi futbol ve iyi mücadeleyle güzel bir galibiyet alarak ilk hafta aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz” dedi.


“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Bütün taraftarı hafta sonu maça davet ederek yeni kurulan bir takım olduklarını ve bu anlamda taraftarın futbolculara güvenmesini isteyen Uğur, “İçerde oynayacağımız ilk maçımızda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. 

Tuzlaspor karşılaşmasının ilk yarısında oynadığımız oyunun üzerine biraz daha katarak oynarsak çok daha iyi bir futbol ve sonuç ortaya çıkacak. Tokat takımının da kalitesini ve iyi oyunculardan kurulu olduğunu biliyoruz. Bizim takımımızda iyi ve genç bir takım. Taraftarımız da destek verirse güzel bir hafta sonu yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER