banner249

BELEDİYESPOR, ÇAMLIK’TA MORAL DEPOLADI

spor toto 2.lig 3.hafta maçında Ünyespor’a konuk olacak denizli belediyespor 3 puan parolası ile gidiyor. iki haftada topladığı 1 puanla lige iyi başlangıç yapamayan denizli belediyespor’da gözler Üny

BELEDİYESPOR, ÇAMLIK’TA MORAL DEPOLADI
banner240
Spor Toto 2.lig 3.hafta maçında Ünyespor’a konuk olacak Denizli Belediyespor 3 puan parolası ile gidiyor. İki haftada topladığı 1 puanla lige iyi başlangıç yapamayan Denizli Belediyespor’da gözler Ünyespor maçına çevrildi. Yönetim Kurulu, Çamlık’ta ki Hayal Kahve’de teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek moral verdi. Cafe Break sonrası Çamlık’ta hep beraber yürüyüş düzenlendi.

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Başkan Yardımcısı Ruşen Uzunoğlu, yöneticiler Emin Sayın, Bahtiyar Mat, Yalçın Güngör ve Hakan Demir ile teknik heyet ve futbolcuların katıldığı organizasyonda, birlik ve beraberlik mesajları verildi. PFDK tarafından 1 maç ceza verildiği için Ünyespor’a karşı takımın başında çıkamayacak olan Teknik Direktör Yaşar Güngör, zor bir maç yapacaklarını vurgulayarak, “Her iki takımında puana ihtiyacı var. Sahada en az hata yapan istediğini alır. Bu yönde futbolcularımı hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda uyardım. Geçen hafta sahamızda aldığımız yenilginin kayıplarını telafi için Ünye’ye gidiyoruz” dedi.

Kırmızı beyazlılarda Kırmızı kart cezalısı İbrahim Çelik’in yanı sıra, sakatlıkları süren Selçuk, Şükrü, Şahin ve Süleyman Ünye’ye götürülmeyecek. Ev sahibi Ünyespor’da Taner Taşçı kart cezalısı, Mikail ve Kemal’de sakat oldukları için forma giyemeyecek. Denizli Belediyespor yöneticileri Emin Sayın ve Bahtiyar Mat, bu zorlu deplasmanda takımı yalnız bırakmayacaklar. Cumartesi sabah tesislerde yapılacak kahvaltının ardından İzmir’e gidecek olan kafile, buradan uçakla Samsun’a gidecek. Pazar günü Ünye ilçe stadında saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemleri Osman Yiğit Uzer, Candaş Elbir, Kerem Ersoy ve Cüneyt Taner yönetecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER