banner249

Asbaşkan Selvi, “Denizlispor’u daha iyi günler bekliyor”

Pazar günü deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başlayan yeşil siyahlıların  Asbaşkanı Ahmet Selvi, Denizlispor’u daha iyi günlerin beklediğini ifade etti.

Asbaşkan Selvi, “Denizlispor’u daha iyi günler bekliyor”
banner240

Denizlispor bugün akşam tesislerde toplanıyor. Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına bu akşam başlayacak yeşil siyahlılarda Burak kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Burak’ın yerine Sankoh ve Berkan ikilisinin forma giymesi bekleniyor. Göztepe galibiyetiyle hava yakalayan horozlar, Bandırmaspor deplasmanından da 3 puan almak istiyor. Teknik direktör Ali Tandoğan kursta olduğu için Perşembe günü takıma eşlik edecek.

“BANDIRMASPOR ZORLU GEÇECEK”

Denizlispor Asbaşkanı Ahmet Selvi, seriyi sürdürmek istediklerini açıkladı. Bandırmaspor maçının da zorlu geçeceğinin altını çizen Asbaşkan Selvi, “İlk etapta 5 maçlık bir hedefimiz vardı. Bunun ilki olan Göztepe’yi yendik. Bandırma’yı da yenerek seriyi sürdürmek istiyoruz. Ama orada işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Önümüzdeki 5 maçtan iyi puan toplarsak Denizlispor’u daha iyi günlerin bekleyeceğini söyleyebiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER