banner249

4. Teknoloji ve AR-GE Günleri’nde geri sayım başladı

pamukkale Üniversitesi’nde “4. teknoloji ve ar-ge günleri” için geri sayım başladı.

4. Teknoloji ve AR-GE Günleri’nde geri sayım başladı
banner240
16-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan etkinlik, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Pamukkale Üniversitesi, Pamukkale Teknokent, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli İhracatçılar Birliği, ABİGEM, GEKA ve Kalkınma Bakanlığı ile ortaklaşa yapılacak olan etkinlik, 16 Nisan Pazartesi günü Saat 09.30’da açılış töreni ile başlayacak.
Dört gün boyunca devam edecek olan etkinlikte, ulusal ve uluslararası destekler ile Makine-İmalat, Turizm, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Bilişim ve Tekstil, AR-GE ve İnovasyon konularında konferanslar düzenlenecek.

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRECEK ÖĞRETMEN ADAYLARI HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR!
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirilen ve bu yıl Teknokent desteği ile 6.’sı düzenlenecek olan “6.Bilim ve Proje Şenliği Sergisi”; Fen Bilgisi Eğitimi öğrencisi 100 öğretmen adayının çabalarıyla 17 Nisan Salı günü Saat 11.00’de açılacak. Gün boyu açık kalacak sergide fizik, kimya ve biyoloji alanlarında, gösteri deneyleri, görsel materyaller ve güncel bilimsel bilgiler yer alacak. Bunun yanında ulusal ve uluslararası destekler Makine-İmalat, Turizm, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Bilişim ve Tekstil, AR-GE ve İnovasyon konularında konferanslar düzenlenecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER