SİYASETİN LİDER ŞEHRİ LİDERİNİ KAYBETTİ

64. Hükümetin kabinesi Denizli için büyük bir sürpriz yaşattı. Bir bakanını kaybeden Denizli, bir yeni bakanını kazandı… Siyasetin lider şehri olan Denizli, siyasi liderini resmen kaybetti. Ekonominin patronu Nihat Zeybekci, yeni kabinede yer alamadı. 

Oysa geçtiğimiz günlerde Antalya’da dünya liderlerini karşıladığında adı Başbakan Yardımcıları arasında geçiyordu. Siyasetin lider şehri olacağını her defasında zikreden Zeybekci, birinci masadaki yerini Mustafa Elitaş’a bıraktı ve o masada yine bir Denizlili bakanın oturmasına onun gibi bizde şahitlik etmeye başladık. 

Denizli siyasetinin de lider ismi olan Zeybekci, bu liderliği kabineye yeni seçilen Sema Ramazanoğlu’na bıraktı. Artık Denizli’de siyasetin baş aktörü şüphesiz Sema Ramazanoğlu oldu. Denizli için büyük bir kayıp yaşandığını söylemek gerekiyor. Çünkü görev süresince Zeybekci’nin Denizli’ye olan katkısı herkesçe biliniyor. 

Ancak hükumetin her şartta Denizli’ye bir bakanlık vermesinin yine sevindirici olduğunu söylemek lazım. Ramazanoğlu’nun bu partinin ilk kurucularından biri olması ve Denizlili olması bakanlığı kaçınılmaz kıldı. O da tıpkı kız kardeşi Selma Aliye Kavaf gibi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı seçildi. Denizli için hayırlı olsun… Umarım bu kabine değişikliği hem ülkemiz hem Denizlimiz için hayırlı olur… 
Denizli’de siyasetin lider aktörü değişiyor mu? İşte bunu önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.