banner249

Tavas’ta İlköğretim haftası coşkuyla kutlandı

Tavas’ta 2016-2017 Eğitim öğretim yılı “İlköğretim Haftası Kutlama Programı” Hakimiyet İlkokulu bahçesinde çoşkuyla kutlandı.

Tavas’ta İlköğretim haftası coşkuyla kutlandı
banner240

Programa Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Beylur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı 15 Temmuz Darbe şehitlerini ve gazilerini anarak öğrencilerin hazırlamış oldukları İlköğretim Haftası konuşmaları ve şiirleriyle devam etti.

EĞİTİM VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Eğitim vazgeçilmezimizdir. Eğitim ve öğretim etle tırnak gibidir, birbirinden ayrılmaz.

Öğrencilerimizi her daim ilmi, irfanı öğretmeye her zaman hazır olmalıyız. Onun için okullar sadece bilgi aktaran yerler değildir.

İnanıyorum ki gelecek sevgili öğrencilerimizin kalplerinde, ruhlarında ve avuçlarında şekillenecek. Tabi ki duyarlı ve şuurlu anne babalarla da başarı artarak devam edecek.

Bizler tüm okullarımıza ve öğrencilerimize imkan dahilinde desteğimizi sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

AYDINLIK GÜNLERİMİZİN TEMİNATI SİZLERSİNİZ

15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişimine de değinen Akyol, "O gece yaşatılmak istenen, yönetici değişikliğinden ziyade birlik beraberliğimizi sağlayan manevi değerleri yok etme girişimidir. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, halkımızın dik duruşu ile 15 Temmuz gecesi karanlıklar içinde bırakılmak istenen Türk Milleti, aydınlık bir sabaha ulaşmış oldu. Bu yaşadığımız günler, eğitimin önemini bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. Aydınlık günlere ulaşmamızı sağlayan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah mekânları cennet olacaktır. "Bugün olsa yine aynı şekilde davranırdım, önce vatan" diyen gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Tedavi sürecinde olanlara, Allah'tan şifalar diliyorum. 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılımız inşallah hayırlar getirsin. Başarı, güzellik, sevinç, tebessüm ve gülücük dolu bir eğitim- öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Ardından geleneksel hale gelen çiçek verme töreniyle program sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER