banner249

Örki, ‘Çal’ın sesini Türkiye duyacak’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe kongrelerine Çal’da devam etti.

Örki,  ‘Çal’ın sesini Türkiye duyacak’
banner240

Çal düğün salonundaki kongreye AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe halkı, partililer ve delegeler katıldı. 


Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Avni Örki Çal Kongresi’nde yaptığı konuşmada “Mademki 2023 yolundayız ey Çal 2015’te güçlü bir ses çıkarın da Türkiye size baksın. Öyle bir ses çıkarın ki Çal da neymiş desinler. Bugün birlik zamanıdır” şeklinde konuştu. 

AK Parti’nin iktidara geldiğinden bu güne kadar yollar, hastaneler, okullar yapıp insanlara umut verdiğinin altını çizen AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki “Dedik ki hedef 2023, 2023’e kadar da muasır medeniyet hedefi dedik. Yetmez dedik 2053 hedefi koyduk. Bizim işimiz millet, bizim işimiz sevgi. Biz bu milleti ve bu ülkeyi Allah rızası için çok seviyoruz ve bu sevda için yollara düştük. Bizim yalanla şantajla işimiz yok” dedi. 


Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Örki, “Diyorlar ki yolları yaptınız ama yolları yaparken elinize yüzünüze bulaştırdınız. Her yeri çamur ettiniz diyorlar. Sonuç ne oldu, Yolları kaymak gibi yaptık. insanlar sizin bu dediklerinizi duyunca gülüyorlar. Dedik ki hedef 2023. Mademki 2023 yolundayız Ey Çal 2015’te güçlü bir ses çıkarın da Türkiye size baksın. Öyle bir ses çıkarın ki Çal da neymiş desinler. Bugün birlik zamanıdır” şeklinde konuştu. 

“ÖRKİ, ÇAL AK PARTİ DEMELİ” 
‘Çal artık AK Partinin çatısı altında birleşmek zorundadır’ şeklinde sözlerini sürdüren Örki “Çal’ın güzel insanları emanetimiz sizin sırtınızdadır. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın yanlarında olduğunuzu göstermeniz için 2015’te önünüzde çok büyük bir fırsat vardır. İnşallah bu fırsatı birlik içinde değerlendirelim. 

Çal’a her gelişimizde sanki babalarımız, analarımız bizleri karşılar gibi bizi karşılardı. Bugün de bizleri çok sıcak karşıladınız. Rabbim bizi sizlerden, sizi bizlerden ayırmasın inşallah. Şimdiye kadar hizmet eden her kim varsa Allah onlardan razı olsun.

Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 “BU MESELE TÜRKİYE MESELESİDİR” 
AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ‘Çal’daki ses hem Denizli’den hem de Ankara’dan duyulsun istiyoruz’ diyerek sözlerine başladı. ‘Bu mesele Türkiye meselesidir’ diyen Dalbudak “Bu mesele güçlü olma meselesidir. O yüzden 2015’te duruşumuz önemli. Hepimizin yolu açık olsun. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadan güç birliğiyle yolumuza devam etmek dileğiyle kongremiz hayırlı olsun” diye söyledi.


 “ÇAL HİZMETTEN MAHRUM BIRAKILAMAZ” 
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar “ Muhalefetin bu ülkeye verebileceği hayırlı bir hizmet yok” dedi. Muhalefete eleştirisini sürdüren Uçar, “Onlar keşke AK Parti bu ülkeye hizmet etti Allah razı olsun diyebilselerdi de biz de onlara inansaydık. Ama hep bizim hizmetlerimizi farklı yöne çektiler. Halk gerçeği her zaman görür ve hak sahibine teslim eder. 

2015 seçimlerinde de bunu göreceğiz. Belediyeyi kaybettik diye üzülmeyin biz şehirde ne varsa ilçede beldede de o olsun diyerek yola çıktık. Biz hizmet noktasında sizi mahrum etmeyeceğiz. Bundan emin olun” dedi. 

MİLLETVEKİLİ YÜKSEL ÜRETİCİLERİ DESTEKLEDİ 
AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Çal’daki üzüm üretimine değinerek konuşmasına başladı. Üreticilere çağrıda bulunan Yüksel, “Ürünün gerçek değerinin bulunması ve üreticinin gerçek değerini alması için mutlaka üretici birliğinin olması gerekmektedir. Bir yılın emeğinde sarf edilen ter ve emek mutlaka karşılığını almalıdır. 

Birlik vasıtasıyla teşvik ve destek de verilebilir. Köyden kente göçün mutlaka önlenmesi lazımdır. Buralara da ilde ne varsa o yapılmalıdır. Fabrikalar, iş yerleri ilçelerimiz de de açılmalıdır” şeklinde konuştu. 

ÇAL’A 10 MİLYONLUK YATIRIM MÜJDESİ
 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan büyükşehir sonrasında itfaiye ve cenaze hizmetlerinin Çal’da da hizmet verdiğini ifade etti. Zolan “Park, bahçe, yol gibi yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. 30 Mart öncesinde yaparsak biz yaparız, yaparsak hep beraber yaparız demiştik. Çal’a 2014’te 5,5 milyon yatırım yaptık.

 Çal’a 2015’te içme suyu, kanalizasyon ve diğer hususlarla ilgili yapacağımız yatırımların bedeli 10 milyonun üzerindedir” dedi. “Muasır medeniyetler seviyesine çıkmada ve 2023 hedeflerine yürüme yolunda önemli olan Haziran 2015 seçimlerinde sizlerden destek bekliyoruz. 

Hepimiz biraz daha az uyuyup kapı kapı dolaşmaya var mıyız? diyen başkan Zolan salondan güçlü bir alkışla ‘Hazırız’ cevabını aldı. AK Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz “Partimizi birinci yapmak için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bu dönem de ekibimizle durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Çal’da AK Parti’nin bayrağını dalgalandırmaktır. 

Kongreye katılan herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde AK Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER