banner249

Öğrencilerimizi değerlerine sahip çıkmayı öğretiyoruz

Denizli Özel Seçkin Anadolu Lisesi eğitim alanında Denizli’nin en önemli okullarından biri haline geliyor. Eğitim sistemleri ve uygulamalarıyla dikkat çeken Özel Seçkin Anadolu Lisesi’nin hedefi ise değerlerine sahip çıkan gençler yetiştirmek.

Öğrencilerimizi değerlerine sahip çıkmayı öğretiyoruz
banner240

Özel Seçkin Anadolu Lisesi yöneticileri ve kurucuları Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda yaptıkları basın toplantısıyla, eğitim sistemleri ve okulları hakkında bilgi verdi.  Toplantıya Denizli Özel Seçkin Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Yılmaz, Kurucuları Özcan Akhan, Ümit Çoban ve basın mensupları katıldı.

 

20 yıllık bir tecrübe ile eğitim alanında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Denizli Özel Seçkin Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Yılmaz, “ 20 yıllık tecrübe ile başladığımız okulculuk çalışmaları ile ilgili sizleri bilgilendirmek amacıyla buradayız. Seçkin Anadolu Lisesi olarak Akademik başarının yanı sıra ülkemize hizmet edecek genç nesillerin yetiştirilmesini ilke edindik. Bunu gerçekleştirmek için Seçkin Anadolu Lisesinde Mikro Eğitim Sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemin amacı öğrencilerin mevcut sorunlarını mikro düzeyde çözebilmektir. ‘Kişi bilmediğinin düşmanıdır’ öğrencilerimizin geçmiş eğitim sürecinde yaşadıkları sorunlara mikro çözümler sunuyoruz” dedi.

 

8 ve 12 kişilik sınıflarda hizmet verdiklerini ve Denizli Özel Seçkin Anadolu Lisesi’nin en önemli özelliğinin ödevlerin okulda yapılması olduğunu hatırlatan Denizli Özel Seçkin Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Yılmaz, “  Seçkin Anadolu Lisesi ödevsiz okul konseptinde çalışmaktadır. Öğretmenlerimiz tarafından verilen ödevler After School saatinde öğretmen gözetiminde çözülmektedir” dedi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER