banner249

Öğrencilerden güvenlik güçlerine anlamlı davranış

Tavas Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve öğretmenlerin başlattığı kampanya kapsamında öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar ve yiyecekler Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi.

Öğrencilerden güvenlik güçlerine anlamlı davranış
banner240
Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Daşıkan yaptığı açıklamada, “Kampanyayı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek amacıyla öğrencilerimizden gelen talepler üzerine başlattık. Askerimizin ve polisimizin her zaman yanında olduğumuzu, bu vatan topraklarının ne kadar kutsal olduğunu her daim anımsamalı ve anımsatmalıyız” dedi.


Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hakikaten anlam dolu, ruh dolu bu faaliyetine katılmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Her şeyi madde de arayanlar, ruhu ihmal edip ne yazık ki manadaki anlamları kaçırıyorlar. 


Vücudunu, dünyasını, hayallerini ve hayatını vatanı için feda etmekten hiç çekinmeyen yiğitlerimizin aslında hiçbir şeye ihtiyaçları yok. Fakat bizler onların yanında olduğumuzu, tutum ve davranışlarımızla belli etmeliyiz. Dualarımızın her zaman onlarla beraber olduğunu göstermek zorundayız. Bizler işin manasındayız. Askerlerimize gidecek olan mektupların ve yiyeceklerin içi ruh dolu, aşk dolu, bayrak dolu, ezan dolu, maneviyat ve fedakarlık dolu.18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bu anlamlı etkinlikte hep beraber olmak gurur verici. Çanakkale ve İstiklal Marşı’nın ruhuna inelim. 

O ruhu yaşayalım ve yaşatalım. Devletimize, birliğimize ve dirliğimize Allah güç kuvvet versin. Cengaver ruhlu, vatan ve bayrak aşkı siz değerli gençlerde olduğu sürece bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar susmayacak. Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun! Ben tekrar tekrar hepinizi tebrik ediyor, müdürümüzü ve öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum” dedi.


Törenin ardından hazırlanan yiyecek kolileri ve mektuplar Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da canla, başla ve fedakarca mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilmek üzere ilgili kargo şirketine teslim edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER