banner249

MHP referandum sloganını açıkladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle yaptığı toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, MHP’nin referandum sloganını açıkladı.

MHP referandum sloganını açıkladı!
banner240

Partisinin 48. Kuruluş  yıl dönümünde gazeteciler ile bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmesine ilişkin soruları yanıtlayan MHP Genel Başkanı, görüşmede anayasa değişiklik sürecinin ve Türkiye gündemindeki başlıkların ele alındığını belirtti. Referandum kampanyasını "Biz gidip ‘evet’ i anlatmazsak kimse ‘evet’ demez" diyerek açıkladı. MHP’nin bu süreçte kullanacakları sloganlardan biri de: “Bu ülke için vazgeçilmez bir yeminimiz vardır. Onun için Evet” oldu.

Referandum sonuçlarına ilişkin bir diğer önemli başlık ise erken seçim oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken seçim seçeneğini “ciddiye alınır” bulmadığını belirtti.“Evet de hayır da olsa başka senaryolar üzerinden Türkiye’yi seçime götürme çok ciddiye alınır bir yaklaşım olmaz. Türkiye’yi senaryolara kurban etmemek lazım. Sabaha kadar düşünüyorum. Sabahlara kadar ülkem için kendi kendimle tartışıyorum.” Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER