KARMAŞA

Denizli’de siyasi partilerin yerel seçimlere hazırlandığı şu aylarda yaptırdıkları anketler büyük önem taşıyor. 
Özellikle genel merkez tarafından yaptırılan anketlerin özenle yapıldığını herkes biliyor. 
Aldığım çok özel bir bilgiyi kamuoyuna ve siyasi partilerin temsilcilerine, delegelerine duyurmak adına açıkça paylaşıyorum. 
Belediye Başkan aday adayları için yapılan kamuoyu anketlerinde sonuçların yanlı ve yanlış aktarıldığı bilgisi, bende bir şok etkisi yarattı. 
Bu sıradan bir olay değil, üzeri kapatılacak bir konu hiç değildir. 
Anketler üzerinde yapılmaya çalışılan dezenformasyon, siyasi partilerin korkulu rüyası haline geldi. Bu yüzden siyasi partilerin genel merkezleri temayüllerin dışında çapraz anketler ve sorular ile anketlerin derinliğine inmeye çalışıyor. Ama asıl önemli olan şey bu dezenformasyonun kimler tarafından ve neden yapıldığını bilmektir. Siyasi partileri ve onların temsilcilerini, anketlerin güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlamalarını ve adaletli bir sonuca gitmelerini tavsiye ediyorum. 

ZOLAN BİLMECESİ!
Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan beş ilden biriyiz. En kirli suyu içen, bölgesine göre en çok kira ödeyen, ulaşımı çileden öteye gitmeyen, arapsaçına dönen trafiğiyle, park sorunuyla, sosyal tesislerindeki fahiş fiyatlarla, sanayideki alt yapı yetersizlikleriyle girdik 2024’e…
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Zeybekci döneminden kalan işlerin takipçisi olduğunu bir kez daha anladık. Bu kentin altyapısından tutun da birçok mega projenin temelinde Zeybekci olduğunu bu kent biliyor. Ancak Zeybekci’den sonra emanetçi Başkan Zolan, bu şehrin ulaşım sorununu bile çözmekte aciz kaldı. Çevre yolları olmasına rağmen halen bu kentin şehir içi trafik ve otopark sorunu var. Bakalım sorunların yumağında debelenen Denizli’yi 2024’te CHP’mi yoksa Ak Parti mi yönetecek? Bakalım Ak Parti Genel Merkezi ve bu şehir, Osman Zolan ve A Takımı’nda yer alan Mustafa Ünal, Mehmet Teke ve Çağrı Sebzeci’ye bir beş yıl daha yetki verecek mi?

ŞENİZ DOĞAN VE İMAR İŞLERİ!
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın, Muhammet Subaşıoğlu’ndan aldığı bayrağı daha da ileriye götürdüğünü söylemek mümkün değildir. 
Fakat imar İşlerinde yaşanan usulsüzlükleri ve pis kokuları bir türlü gideremediğini söylemek mümkündür. 
Şeniz Doğan’ın 2019’da verdiği birçok sözü tutmadığını söylemek mümkündür ancak düğünlerde cenazelerde halaylarda hiç görülmediğini söylemek mümkün değildir. 
Kamuoyu anketlerinde CHP’nin en güçlü adayının Şeniz Doğan olduğunu söylemek mümkündür, lakin İyi Parti ve HDP olmadan kazanabileceğini söylemek mümkün değildir. 

Başa dönmek gerekirse;
Anketlere dikkat edin..!

Saygılarımla…
 


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.