banner249

İl başkanı panik halinde!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli mitingine katılım sağlamak için vatandaşları sesli mesajla aramasına tepki gösterdi.  Karaca, “İl Başkanı meydanı dolduramadığı için panik halinde her yeri arıyor” dedi.

İl başkanı panik halinde!
banner240

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın ki Denizli mitingine katılım sağlamak için Ak Parti İl Başkanının vatandaşlara sesli mesajla davet göndermesine tepki gösterdi. Kişisel Veriler Kanununun ihlal edildiğini hatırlatan Karaca, bu suçun meydanları doldurmak için panik halinde yapıldığını söyledi.

Karaca, vatandaşlardan izin alınmadan telefon numaralarının alındığını hatırlatarak şöyle konuştu, “Vatandaşlardan izin almadığınızı biliyoruz. Halkımızın gür sesini yarın o mitinge katılmadıklarında duyacak ve anlayacaksınız.”

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör de, söz konusu mesajın altına yorum yaptı. İl Başkanı Güngör, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizlimize yaptığı yatırımların açılışına tüm Denizlili hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Gerçek Sesli Mesajı 21 yıldır Sandıkta Milletimiz devamlı veriyor. Biz hep Aziz Milletimizin mesajını alarak siyaset yapıyoruz.

14 Mayısta Aziz Milletimizin Sandıktaki Recep Tayyip Erdoğan sesli mesajını güçlü şekilde bir kez daha dinlemeniz dileğiyle Hayırlı Cumalar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 15:12

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER