banner249

Genç Denizli projesi tüm Türkiye ye örnek olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan aldıkları özel ödülden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genç Denizli projesi tüm Türkiye ye örnek olacak
banner240

 "Bu gurur hepimizin" diyen Başkan Osman Zolan, yüzlerce proje arasından dereceye giren Genç Denizli Projesi’nin tüm Türkiye’de parmakla gösterildiğini söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ak Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki AK Partili belediyeler arasında düzenlenen "Gençlik ve Belediye" konulu yarışmada aldığı ödülün yankıları sürüyor.

 

Yüzlerce proje arasında Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen "Genç Denizli Projesi" ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden ödülü alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak önemli bir başarıya daha imza attıklarını ifade ederek, bu başarının Denizli halkına ait olduğunu söyledi. Başkan Zolan, Denizli'nin bu büyük gurur gününde Ankara'ya gelerek kendilerini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti.

 

Önemli bir motivasyon kaynağı

 

"Bu gurur hepimizin" diyen Başkan Zolan, yüzlerce proje arasından dereceye giren Genç Denizli'nin ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan ödül almanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Ödül alan projelerin yer aldığı sergiyi ziyaret eden Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Genç Denizli standımızı da ziyaret ederek bizleri şereflendirdi. Hayata geçirdiğimiz başarılı projelerimizi ve özverili çalışmalarımızdan dolayı bizleri tebrik eden Sayın Başbakanımız bugüne kadar olduğu gibi her zaman arkamızda olduğunu belirtti." Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak aldıkları ödülün önemli bir motivasyon kaynağı olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden almalarının ise kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirti.

 

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan destek

 

Yaklaşık 1 hafta içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile görüşme imkanı yakaladıklarını anlatan Başkan Zolan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun çalışmalarımızı takdirle karşılayıp, Denizlimizin her zaman arkasında olduklarını söylemeleri bizleri bir kez daha onurlandırmıştır. Şehrimize verdikleri destekten dolayı kendilerine şahsım ve tüm Denizlimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Denizlimizde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER