banner249

Fabrika ’da yangın

Aydın’da sabah saatlerinde bir fabrikada çıkan yangında milyarlarca liralık maddi hasar meydana gelirken dumandan etkilenen biri itfaiye personeli iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Fabrika ’da yangın
banner240


Saatlerdir devam eden yangın bir türlü söndürülemezken, polis ve 112 Acil Servis ekipleri de bölgede hazır bekletiliyor.

Yangın, Efeler ilçesinde faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında çıktı.

 

Sabah saatlerinde fabrikanın depo bölümünden dumanların yükseldiğini gören fabrika çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi tarafından bölgedeki çevre belediyelerdeki tüm itfaiye ekipleri yangın çıkan fabrikaya sevk edilirken itfaiye erleri zaman zaman duman ve alevlerle mücadele etmekte zorlandı.


Çevredekiler tarafından yangına müdahale edenlerin direncinin arttırılması için itfaiyecilere ayran dağıtıldı. Bu sırada yangında iki ayrı koldan müdahale edilebilmesi için iş makineleri tarafından önce fabrikanın çevre duvarı yıkılıp yeni yol yapıldı, daha sonra fabrikanın bazı duvarları yıkılıp yangına farklı yerlerden de müdahale edildi.

İKİ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI


Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman çevrede nefes almayı zorlaştırırken itfaiye ekipleri oksijen tüpleri ile çalıştı. Yangında dumandan etkilenen biri itfaiye eri, diğeri fabrika çalışanı olduğu belirtilen iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yanan fabrikada itfaiye ekipleri çalışmalarına devam ederken, yangında maddi hasarın büyük olduğu belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER