banner249

Eski başkandan zehir zemberek açıklamalar

Referandumda ‘hayır’ oyu vereceğini açıklamasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Buldan eski MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eski başkandan zehir zemberek açıklamalar
banner240

Tuğrul, “İnandığım değerler uğruna her zaman ve her yerde sonuna kadar mücadele ettim, etmeye devam edeceğim. Kimsenin ayağının tozu olmayacağım, kimsenin doğrusunu yok saymayacağım, kimsenin yanlışını doğru olarak görmeyeceğim ”dedi.

Buldan eski MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul’un konuyla ilgili açıklaması şöyle,;“Milliyetçi, muhafazkar, mukaddesatçı inancını ve inandığı davasının gereğini yaşamaya çalışan, siyaseti sadece milletine hizmet ve Allah’ın rızasını kazanma fırsatı olarak gören ve ömrünü bu gayretle harcayan bir Türk Milliyetçisiyim. Ben Fatihleri, Yavuzları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Başbuğ Alparslan Türkeş’i ve onların insanlığını, inanç değerlerini milletlerine hizmet anlayışlarını şiar edinmiş ancak hiçbir zaman biat kültürüne sahip olmamış ana yörük, baba göçmen bir gelenekten gelmekteyim. Kadere ve alınyazısına teslim olmuş bir anlayışa sahibim. Bu nedenle ne siyasette ne de gündelik hayatta hiçbir şeye karşı bir hırs taşımadım.

Dolayısıyla haksızlıklara ve yanlışlara karşı müsamaha göstermeden inandığım değerler uğruna her zaman ve her yerde sonuna kadar mücadele ettim ve mücadeleme devam edeceğim. Kimsenin ayağının tozu olmayacağım, kimsenin doğrusunu yok saymayacağım, kimsenin yanlışını doğru olarak görmeyeceğim. Bu duruş aziz Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’e olan hayranlığımdan dolayı boynumun borcudur. Hoşgörü ve inanç felsefemi Dede Korkutlardan, Hoca Ahmet Yesevilerden, Hacı Bektaş Velilerden, Yunus Emrelerden, Mevlanalardan, Şeyh Edabalılardan aldım.

Devletime, milletime ve bayrağıma sonuna kadar bağlı, üniter ve milli devletten yana kendimi bir nefer gibi görevli saymaya devam edeceğim. Milletin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmezliğini tehlikeye sokacak her türlü fikir ve davranışlara; verilen, verilecek olan her türlü tavize karşı dik bir duruş göstermeye devam edecek” diye konuştu.

Denizli Haber (yuzhaber.com.tr)

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER