banner249

DETGİS’den Vali Altıparmak’a ziyaret

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koltuksuz, Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Faruk Oğuz, Cevat Akçil, Ömer Faruk İlgeri, Melih Kansız ile Onur Tuğal Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti.

DETGİS’den Vali Altıparmak’a ziyaret
banner240



 

Gerçekleşen ziyarette; Başkan Koltuksuz, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tekstilcilerin İran pazarı arayışları, Denizli de kurulabilecek Tekstil AR-GE Merkezi ve araştırma enstitüsü ile Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü 2017 hazırlıkları görüşülen konular arasındaydı. Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, güncel konularda ve yapılacak çalışma ve organizasyonlarda tam destek vereceğini belirterek bilhassa Üniversite Sanayi işbirliğini güçlendirecek projelere de ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

 

Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen Denizli Fashion Week ardından 2017 için koleksiyonların defilede sunulmasının yanında, alıcılar ile buluşma içinde bir program düşündüklerini belirten Başkan Koltuksuz, Dünya Türk Havlu ve Bornoz günü ile birlikte bu iki programın Denizli de sektöre ivme kazandıracağını söyledi. Ayrıca geçtiğimiz yıl Uluslararası İTMA fuarına özel uçak kaldıran DETGİS, 2017 Ocak ayında Almanya da düzenlenecek Heimtex içinde Denizli den uçak organizasyonunu gerçekleştiriyor. DETGİS fuar organizasyonlarını gelecek yıllarda da devam ettireceğini belirtiyor.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER