banner249

Cahit Özkan aday adayı

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cahit Özkan, parti binasıdna düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen açıkladı.

Cahit Özkan aday adayı
banner240

Kalabalık bir grubun hazır bulunduğu toplantıda konuşan Özkan, “Bu kendi mücadelem değildir” dedi. AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı Şamil Çınar toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’İn ardından Cahit Özkan ikinci aday adaylığını açıklayan isim oldu. 


7 Haziran seçimleri sonrasında oluşan tablo ülkemiz için azu edilen bir tablo değildi. Muhalefet partileri üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getiremediği için 1 Kasım’da tekrar sandık başına gidiyoruz. Vatandaşlarımız muhalefet partilerine verdiği yetkiyi kullanamamaları gerekçesi ile AK Partiyi yine tek başıan iktidara getireceğine inanıyoruz. Bu yolda Cahit Özkan’a başarılar diliyoruz. İl Teşkilatı olarak Bütün aday adayı olan arkadaşlarımızın yanındayız ve eşit mesafedeyiz” dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Cahit Özkan ise konuşmasında, milletimizin geçmişten bu güne AK Partiye verdiği desteği 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerde güçlenerek devam etmesini diliyoruz. Seçim sorunları Türkiye’de medet bekeyen halklara hayırlar getirsin. 

Adeta meydan muharebesi gibi milli iradenin karşısında yek vücut olmuş, nasıl bir milli iradeyi ortadan kaldırmak için hedef almışlarsa bizler de bunun karşısında mücadele etmeye devam edeceğiz. 4. kez AK Parti’den aday daylığımı ilan ediyorum. Bu kendi mücadelem değildir. Milletimizden alacağımız yetkiye dayanarak küffara, gayri milli unsurlara karşı mücadele etmeye devam edeceğim. 

Oto yollar, hastaneler, savunma sanayi, sağlık gibi alanlarda güçlenerek bu günlere geldik ise bu misyon, 7 Haziran seçimlerinde daha güçlenerek, anlam kazanarak devam edecektir. 1 Kasım seçimleride görev verilirse şahsen veya fert gibi millet sevdalısı olarak sonuna kadar çalışmaya gayret edeceğiz. Bu ülke bir, beraber olarak tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve millet olgusu ile geleceğe çok daha güçlü devam edecektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER