banner249

Banka’da soygun!

İzmir’in Bornova ilçesinde, yüzü maskeli bir kişi, pompalı tüfekle bankadan yaklaşık 35 bin lira alıp, yoldan gasp ettiği araç ve sürücü ile kaçtı. Bir süre sonra araçtan inerek yaya olarak kaçan soyguncu yakalandı.

Banka’da soygun!
banner240

İzmir’in Bornova ilçesinde, yüzü maskeli bir kişi, pompalı tüfekle bankadan yaklaşık 35 bin lira alıp, yoldan gasp ettiği araç ve sürücü ile kaçtı. 


Bir süre sonra araçtan inerek yaya olarak kaçan soyguncu yakalandı. Bugün saat 11.00 sıralarında, Kemalpaşa Caddesi numara 208’de bulunan bankaya gelen yüzü maskeli, elinde pompalı tüfek bulunan B.C ibimli bir kişi, bankada yaklaşık 35 bin lira çaldı. Bankadan çıkan soyguncu daha sonra caddeye çıkarak, pompalı tüfeğini göstererek bir aracı durdurdu. 

Aracın sürücü Hüseyin B. araçtan çıkmak isterken soyguncu inmesine müsaade etmeyip aracı sürme talimatı verdi. Aracı ve sürücü Hüseyin B’yi de gasp eden soyguncu, araçla bir süre gittikten sonra, Işıkkent 6153 Sokak üzerinde araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. 


Durumun bildirilmesi üzerine resmi ve sivil polis ekipleri eşkali belirlenen zanlının peşine düştü. Polis ekipleri banka içerisinde kamera kayıtlarını inceleyip zanlını kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Soyguncu polis tarafından kısa sürede yakalandı. 32 yaşındaki soyguncunun ilk ifadesinde, ekonomik sıkıntıları ve kredi borçları nedeniyle olayı gerçeklştirdiğini söylediği öğrenildi. 

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI
 Öte yandan, soygunu gören Adem Çobanoğlu, ''Ben bankanın yakınında çalışıyorum. Hava almak için dışarı çıktığım sırada elinde pompalı tüfekli koşan bir adama gördüm. Yola çıkan adam, yoldan geçen araçları pompalı tüfeği göstererek durdurmak istedi. 

Birkaç arabadan sonra bir aracı durdurdu. Sürücü inip kaçmak istedi ancak müsaade etmedi. Sürücün yanına binen şüpheli daha sonra araçla kaçtı. O an ne olduğunu anlamadım ilk başta. Sonradan soygun olduğunu öğrendim’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER