banner249

Baklan’da seçim sonuçları belli oldu!

Denizli’nin Baklan İlçesi’nde Cumhur İttifakı’nın adayı Yusuf Gülsever, en yakın rakibi olan CHP’li Nail Şaşmaz’a 10 puanlık fark attı.

Baklan’da seçim sonuçları belli oldu!
banner240

Denizli’de başta Büyükşehir olmak üzere birçok ilçesini kaybederken Baklan’da mevcut başkan Yusuf Gülsever yerini korudu. İlçe halkı tarafından büyük bir oyla yeniden başkan seçilen Yusuf Gülsever, hizmet için çıktıkları yolda aynı anlayışla hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Gülsever açılan tüm sandıkların ardından yüzde 41,18 oranında oy alırken en yakın rakibi Nail Şaşmaz ise yüzde 31,81 oy aldı. İyi Parti’nin adayı Celal Tuyji ise yüzde 25,21 oranında oy alarak yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Seçim sonuçlarının ardından Baklan’da Belediye Binası önünde toplanan vatandaşları Başkan Gülsever’i tebrik ederek kutlamalar yaptı. Başkan Gülsever, burada halka yaptığı konuşmada, Baklan için daha yapacakları birçok işin olduğunu belirterek hizmete kaldığı yerden devam edeceklerini kaydetti. Gülsever, “Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere oy versin yada vermesin. Biz onların da başkanıyız. İlçemizde asla kimseyi ötekileştirmedik yine de ötekileştirmeyeceğiz. Demokratik ve barış içinde geçen bu seçimlerden dolayı diğer adaylarımıza teşekkür ediyorum. Burada kazanan Baklan ilçemiz olmuştur. Hayırlı olsun”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER