banner249

Baklan’da iftar coşkusu!

Baklan ilçesinde, ilçe halkının büyük destekleri ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'in özverili çabalarıyla Alperen Camii'nin inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı. İlk teravih namazının kılındığı bu önemli mabet, Başkan Gülsever'in duygularını paylaşmasıyla birlikte açıldı.

Baklan’da iftar coşkusu!
banner240

Alperen Camii'nin yapımında önemli katkıları bulunan ilçe halkı ve Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'in öncülüğünde tamamlanan proje, Ramazan ayının başlangıcına yetiştirildi. Cami, Baklan halkının ilk teravih namazını kılmasıyla hizmete girdi. Başkan Gülsever, bu anlamlı günde tüm Müslüman kardeşlerinin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ederken, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, "Baklan ilçemizin önemli bir ihtiyacını karşılamak için başladığımız Alperen Camii inşaatını, Allah'ın inayeti ve Müslüman kardeşlerimizin destekleriyle tamamladık. Bu güzel mabedin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif'in ilk teravih namazına hazır hale getirilmesinde çalışan arkadaşlarımızın gayretleri büyük önem taşıdı. Cemaatimizin katılımıyla ilk teravih namazını kılmak bizim için büyük bir mutluluk. Allah'a hamd olsun, Baklan'ımıza kazandırdığımız bu mabedin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Ayrıca, Ramazan ayının ilk gününde tamamlanan Alperen Camii'nin avlusunda Başkan Gülsever tarafından vatandaşlara iftar yemeği verildi. İftar yemeğine çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı belirtildi. Başkan Gülsever, "Baklan’ın farklı mahallelerinde İnşallah iftarımızı yapacağız" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER