banner249

Avrupa’ya gözdağı: “En büyük zararı siz görürsünüz”

Avrupa’yı sert biçimde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz böyle davranmaya devam ederseniz, en büyük zararı siz görürsünüz” dedi.

Avrupa’ya gözdağı: “En büyük zararı siz görürsünüz”
banner240

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Anadolu Yayıncılar Derneği Üyelerini konuk eden Erdoğan, ana muhalefet partisinin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle hiçbir ilgisi olmayan bir kuyruklu yalan dizisine imza attığını söyledi. “Dürüst olun, dürüst. Dürüst olun, bu ülkenin huzurunu kaçırmayın” diyen Erdoğan, Anadolu basınından yeni sistemin 18 maddesinin tek tek halka anlatılmasını istedi.

“EN BÜYÜK ZARARI SİZ GÖRÜRSÜNÜZ”
“Türkiye itilecek, kakılacak, onuru ile oynanacak, bakanları kapılardan kovulacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir" diyerek Avrupa’ya gözdağı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyanın her yerinde bu yaşananlar çok yakından takip ediliyor. Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz. Türkiye olarak, Avrupa ülkelerini demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere saygılı olmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, bu değerlere bizim kadar özellikle Avrupalının ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER