banner249

AK Parti Seçim Beyannamesi herkesi kapsıyor

Seçim çalışmalarını Bozkurt’ta sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, AK Parti Seçim Beyannamesi’nin ortada olduğunu kaydederek, “Çiftçimizden, emeklimize, memurumuzdan, gencimize kadar herkesi kapsayan bir beyanname hazırladık” dedi.

AK Parti Seçim Beyannamesi herkesi kapsıyor
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, Bozkurt İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü. AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar ve Bozkurt ilçe teşkilatının katıldığı ziyaret Avdan Mahallesi ile başladı. AK Parti Seçim Beyannamesini vatandaşlara anlatarak destek isteyen Milletvekili Adayı Yüceliş, “Ülkemiz zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyor. Biz bu ülkede tekrar istikrar olsun diye yollara düştük. 


Bunu AK Parti'den başka yapabilecek bir parti yok. Bu ülkenin tek başına iktidar ile 13 yılda kazandıkları ortada. Sizler bunu en iyi görenlerdensiniz. Biz hangi sözü verdikte yapmadık?” diye konuştu. 

Beyannamedeki tüm projeler hayata geçirilecek Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan AK Parti Seçim Beyannamesi’nin ortada olduğunu kaydeden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Yüceliş, “Çiftçimizden, emeklimize, memurumuzdan, gencimize kadar herkesi kapsayan bir beyanname hazırladık. Bu ülkenin tekrar refaha kavuşması için sizden destek bekliyoruz" dedi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve beyanname ile ilgili sorulara cevap veren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, çalışmaların süreceğini ve seçim beyannamesinde yer alan bütün projelerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER