SİYASET CADI KAZANI

Merhaba değerli okuyucularımız yoğun iş temposuna kapılarak yazılarıma ara vermek zorunda kalmıştım. İnşallah bundan sonra sizlere siyaset, iş dünyası ve basın camiasındaki gelişmeleri doğru veya yanlış bulduğum konuları sizlerle paylaşacağım. 

Öncelikle Denizli’nin büyük kaybı olarak düşündüğüm Ekonomi Bakanlığı’nı sizlerle paylaşmak istiyorum. Siyasette Cadı Avı olarak nitelendirilen Bakanlıkların açıklanmasıyla beraber Denizli’ye gerçekten bugüne kadar çok değer katmış Denizli’ye her zaman aşık biri olan Nihat Zeybekci’nin bakanlık yaptığı Ekonomi Bakanlığı gibi büyük bir bakanlık Denizli’ye bir daha verilir mi? 

Kişiler gelip geçicidir. Bugün Nihat Zeybekci yarın başka biri ama burada sormak istediğim gerçekten Denizli siyasetin kilit noktası ise bu kilit nokta ne oldu da biranda bir kenara atılıp sen biraz dinlene koy dendi. Hâlbuki 7 Haziran seçimlerinde 1 milletvekilini kaybedip 1 Kasım seçimlerinde başarılı olup kaybettiği milletvekilini geri kazanan Denizli’ye bir cezalandırmamıdır yoksa yeni bir başlangıcın sinyallerimidir? 

Ülkemizde siyaset o kadar hızlıdır ki 24 saat bile siyasette çok şeyler değişebiliyor. Buda yeni bir değişimin, yeni bir oluşumun başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Bu oluşum ülkede bazım kesimler tarafından çok rağbet görmese de ülkemize acil yeni bir Anayasa değişikliğinin elzem olduğunu dile getirmek istiyorum. Darbe döneminde herşeyi kendilerine göre düzenledikleri apaçık bir Anayasa ile ülkede kendinizi savunmanız bile imkânsız. Dostumuz olduğu kadar düşmanımızda çoktur. 

Ak Parti hükümetini severiz ya da sevmeyiz. Yaptıklarını doğru buluruz yada bulmayız. Ama konu ülkenin geleceği oldu mu hiç birimiz geri kaçmayız. Gerek ülkenin kalkınması gerekse savunma sanayisinde yapılan işler hepimizin yüreğini kabartıyor. Bu nedenle dosta güven düşmana gözdağı vermek için hepimiz yeni bir Anayasaya evet dememiz gerekmektedir diye düşünüyorum. Bunu da  zamanla göreceğiz. 

Kusurumuz olduysa afola saygılarımla

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.