banner249

Şüpheli toz gıda maddesi çıktı

denizli valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, denizli'de posta aracılığı ile denizli ptt merkez müdürlüğüne gönderilen zarfın içindeki toz maddenin, gıda m

Şüpheli toz gıda maddesi çıktı
banner240

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Denizli;de posta aracılığı ile Denizli PTT Merkez Müdürlüğüne gönderilen zarfın içindeki toz maddenin, gıda maddesi olduğunun belirlendiği belirtildi. Açıklamada; ;;Zarf içinde şüpheli toz maddenin belirlenmesinin ardından, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından test için Ankara;ya gönderilen maddenin yapılan inceleme neticesinde gıda maddesi olduğu tespit edilmiştir;; denildi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş ise yaptığı yazılı açıklamada, PTT Başmüdürlüğü Dağıtım Bölümü;nde, zarf içinde bulunan toz maddenin şarbon yönünden incelenmek üzere Ankara Refik Saydam Hıfzısıhha Enstitüsü Laboratuarı’na gönderildiğini, yapılan tetkik sonucu zarf içerisindeki toz maddenin, şarbon ve bunun gibi tehditleri içermediğinin tespit edildiğini ve gıda kaynaklı bir toz madde olduğunun anlaşıldığını kaydetti.
Denizli PTT İl Müdürlüğü;nde, Almanya;dan geldiği öğrenilen zarfta bulunan sarı toz madde şüpheli bulunarak incelemeye alınmış, Almanya;da yaşayan A.B. tarafından Denizli;de bulunan kız kardeşi Ö.Ç;ye gönderilen paketin olduğu bölüm karantinaya alınmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER