banner249

“Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" Denizli’ye Geliyor

Sağlık Bakanlığı'nın obezite ile mücadele kapsamında, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı yaşamın teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikali, ücretsiz olarak Denizli’de sahnelenecek.

“Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" Denizli’ye Geliyor
banner240

Sağlık Bakanlığı’nın obezite ile mücadele kapsamında, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı yaşamın teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikali, 21 Eylül Perşembe günü saat 19. 00’da SümerparkAVM’de ücretsiz sahnelenecek.

Halk Sağlığı Müdürü Dr.Veli Kılınçarslan 21 Eylül Perşembe günü Denizli’de sahnelenecek olan müzikal hakkında bilgiler verdi.

Dr. Kılınçarslan açıklamasında: “Sağlık Bakanlığı’nın obezite ile mücadele kapsamında, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı yaşamın teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikali, Denizli’de sahnelenecek.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı yetişmeleri için bakanlığımız çok ciddi çaba sarf ediyor. Dolayısıyla rafadan tayfa çocuklarımızın gönül ve ruh dünyasını çok ciddi manada güvenli bir biçimde inşa edebilecek bir eğlence anlamı taşıyor. Çünkü biz çocuklarımızın zihinlerini zararlı yayınlardan, zararlı fikirlerden de korumak istiyoruz. Bu kapsamda Denizli’ye gelecek olan "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikaline tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER