banner249

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tedbirlerin sinyalini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada okullarda korona virüs tedbirleri ile ilgili yeni kararların geleceğinin sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tedbirlerin sinyalini verdi
banner240

Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda yeni önlemlerin alınıp alınmayacağı sorusuna, “Yeni bazı tedbirler noktasında tabii benim ilgi alanımdan öte Bilim Kurulunun ilgi alanı. Ben bakanıma ‘Bilim Kurulu'nda bu konuyu çok farklı bir yere taşımanız lazım ve alınacak tedbirlerin özellikle gerek halkımızda gerekse ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine yönelik çok daha farklı olmaması lazım' dedim. Ama dün bakanımla da yaptığım görüşmede ‘Başta maske olmak üzere bunlardan da taviz veremeyiz' diyor.

Şimdi bundan taviz veremeyiz dediğine göre demek ki Bilim Kurulu'nun maske konusunda bir hassasiyeti var. Ve bunun da çarşıda, pazarda, sokakta, kapalı mekanlarda olduğu bir gerçek. Bundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Ve özellikle ben vefata çok önem veriyorum. Vefatla birlikte de vakaların asgariye inmesi inanıyorum ki bu mücadelede bizim başat tedbirlerimizle olacak” ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER