"O SES DENİZLİ"

Buse Fulya Yılmaz, "O ses Türkiye" olabilir mi, henüz bilmiyoruz ama Denizli'nin güzel seslerinden biri olduğu kesin. Çok yetenekli ve keyifle izlediğimiz kızımızı "O ses Türkiye" ye giden yolunda Denizli'den tam destek.

2011 yılında Denizli için "lobicilik" anlamında çalışmalar devam ediyor, önümüzdeki yıllarda bunun daha da derinleşeceğini ve faydalarını göreceğimize inanıyorum. Ümitle beklenen Denizli'nin siyasetteki sesi, henüz Ankara'da görmek istediğimiz yere gelemedi, ancak bizde ümidimizi kaybetmedik ve Denizlili sanayiciler olarak kendisinden beklentilerimizin çıtası oldukça yüksek.

Ancak siyasi arenanın dışında Denizli "O Abi Denizli" sini aramaya devam ediyor. Türkiye'nin birçok ilinde "Abi", "Ağa" ya da o yörede nasıl tabir ediliyorsa artık, ticaretini ve sanayisini toparlayan, kurumsal kimliği olan kişilerin dışında bir büyüğü bulunuyor. Tek işareti ile herkes yekvücut olup, toplu hareket edebiliyor, yatırım ve üretimini bu disipline göre şekillendiriyorlar. Egeliyiz biz, efe oyunu oynarız tamam, kabul ancak geleceğin toplumu artık farklı mecralarda şekilleniyor, gelişiyor. Bu trende göre bizimde efe oyununda ısrar etmek yerine, halaya durup, halay başının temposuna ayak uydurmamız hepimizin menfaatine olacaktır. Bunda Denizli sanayisi, ticareti, vatandaşı, çalışanı ile yarım milyondan fazla insanın geleceği belirlenecektir.
Denizli "O" sesini arıyor, "O" "SES"in "SESLER"in ses vermesini bekliyor.

Twitter: isadal_denizli
e-mail: [email protected]
Web: http://www.detgis.org.tr

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.