OLMASAYDI SONUMUZ BÖYLE

10 Ekimde Gar saldırısıyla cumhuriyet tarihinin en büyük terör eylemiyle sarsılan Ankara, 17 Şubat günü Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarına yönelik, 29 kişinin yaşamını yitirdiği ikinci bombalı saldırının üzerinden 1 ay bile geçmeden, 13 Mart'ta Güvenpark ta yeni bir terör saldırısı daha yaşadı. 

Bu saldırıda ise 37 masum hayat yok oldu yapılan bu eylemlerin Ankara biz rahat değiliz sende rahat olma mesajı olduğunu düşünüyorum. ve hep aklıma Ahmet Kaya'nın o şarkısı aklıma geliyor. Sakin göllerin kuğusuyduk Salınarak suyun yanağında Yarılan ekmeğin buğusuyduk Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle. 

Gencecik masum insanların nerden geldiği bilinmeyen şarapnel parçasıyla parçalanması yüreklerimizi dağlıyor. Bizimde göğsümüz daralıyor, yüreğimiz kanıyor, olmasaydı sonumuz böyle. 4 tarafı düşmanlarla sarılmış güzel ülkemizde yaşanan olaylara artık yeter. Amacınız savaşmaksa savaşalım bu millet savaşları elbet sevmez ama söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. 

Elbette yılmayız. Elbet bununda üstesinden geliriz bizler öyle bir peygamberin ümmetiyiz ki. Öyle bir ceddin torunlarıyız ki bir değil binlerce bombada patlasa bu ülke için canlarımız feda olsun. Ankara'da hain saldırılarda ölen masum insanlara Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum. Elbet onların kanı yerde kalmayacaktır. Saygılarımla

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.