banner249

Vicdansızsınız!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Pınarcık Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir köpek silahla vuruldu. Kanlar içerisindeki yaralı köpek, zabıta ve barınak görevlileri tarafından barınağa götürülürken yolda öldü. 

Vicdansızsınız!
banner240

Milas’a bağlı Pınarcık Mahallesi’nde hayvanseverler tarafından beslenen bir köpek, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahla vuruldu. Yaralı vaziyette yerde yatarken köpeği gören vatandaşlar, Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine gelen zabıta ekipleri ve barınak yetkilileri, köpeğin silahla vurulduğunu tespit etti ve yaşama tutunmaya çalışan köpeğe yardım için harekete geçti. Görevliler tarafından araca bindirilerek tedavi için Milas Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’na götürülmek istenen yaralı köpek, barınağa ulaşamadan yolda öldü.

Sokak hayvanlarının silahla vurularak yada zehirlenerek katledildiğine dikkat çeken Güllüklü hayvanseverlerden Sabiha Daşdemir, Pınarcık’ta yaşanan vahşeti jandarma ekiplerine bildirdiklerini belirterek, “Pınarcık’ta yaşanan acı olay tüm hayvanseverleri üzdü. Hayvanlara tahammülü olmayanların diğer insanlara da tahammülü olmadığını düşünüyorum. Bu vahşeti gören kişilerin şahitlik yapmasını ve jandarmaya bilgi vermesini rica ediyoruz ve şu unutulmamalı; bugün köpek vuran bir kişinin yarın bir insanı vurmayacağının garantisini kimse veremez” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
KUMBARA KUTUM
KUMBARA KUTUM - 7 yıl Önce

https://www.kumbarakutum.com/Home/refuyeol/kumbarakutum-279929
KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN EN AZ 30,00 TL YATIRIM YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. RİSKSİZ BİR KAZANÇ SİSTEMİ SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZİ BEKLİYOR. HAYATINIZI DEĞİŞTİRMEYE HAZIRSANIZ KAZANMAYA BAŞLAYIN. BUGÜN 30,00 TL NE KAYBETTİREBİLİR Kİ SİZLERE. AMA KAZANMANIZA BİR FIRSAT OLABİLİR.UNUTMAYIN KAZANMANIN TEK YOLU İNANMAKTIR. BİZ İNANDIK VE BAŞARDIK.BUGÜN BİNLERCE ÜYEMİZ GÜNLÜK KAZANÇ SAĞLAMAKTA. SİZLERDE İNANIN VE KAZANMAK İÇİN KENDİNİZE BİR FIRSAT VERİN. ÖNEMLİ: YÜKSEK MİKTARDA YATIRIM YAPTIKÇA ŞİRKET YENİ ÜYELERİ SİZİN ALT ÜYENİZ OLARAK KAYIT EDER VE ONLAR YATIRIM YAPTIKÇA GÜNLÜK CİDDİ PARALAR KAZANMAYA BAŞLARSINIZ. BUDA YATIRIM YAPMIŞ OLDUĞUNUZ MİKTARI KISA SÜREDE ÇIKARMANIZI SAĞLAR.

SIRADAKİ HABER