banner249

Orman yangını büyüyor!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Çökertme Mahallesi Molla İbrahim Koyunda öğle saatlerinde başlayan orman yangını devam ediyor.

Orman yangını büyüyor!
banner240

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen orman yangınına havadan üç helikopter karadan da çok sayıda arazöz ve yangın söndürme işçisi müdahale ediyor. Yangına 4 ilk müdahale aracı, 45 arazöz, 4 dozer, 11 su tankeri ve havadan 6 yangın söndürme helikopteri müdahale ediyor.
Takviye ekip istendi
Yangının büyümesi üzerine Muğla orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, İzmir ve Denizli’den de takviye ekipler istendi. Rüzgarın şiddetli estiği bölgede yangın yerleşim birimlerinin üst bölümlerinde seyrediyor. Alevlerin yerleşim birimine tehdit etmediği ve kontrol altına alınması için çalışmaların havadan ve karadan devam ettiği açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İsmail Doğançay
İsmail Doğançay - 3 yıl Önce

Ormanlarımız bizim göz bebeğimiz onun için. Güzel korumamız lazım ormanı zarar vereni terör suçlarından sayılsın korumalar artırılsın orman araları büyük yol veya boşluk yani yangın en azından çogalmadan söner bir yerden bir yere geçemez ve her bölgeye büyük su fışkırtan hatlar yapılabir yangın anında oranın. suyu açılır teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER