banner249

İntihar mı cinayet mi?

Muğla-Seydikemer’de av tüfeği ile intihar ettiği ileri sürülen 68 yaşındaki Sevim B’nin ölümüne şüpheyle yaklaşan handarma ekipleri eşi Daimi B.’yi olaydan 20 gün sonra karısını öldürdüğü gerekçesi ile tutukladı.

İntihar mı cinayet mi?
banner240

Geçtiğimiz 11 Mart günü İzzettin Mahallesinde kocasına ait av tüfeğiyle kendini vurarak intihar ettiği ileri sürülen 4 çocuk annesi Sevim B.'nin ölümüne şüpheyle yaklaşan jandarma ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı. 

Seydikemer Eşen Jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler, ölümün şüpheli gözükmesi üzerine savcılık talimatı ile olay yerinde inceleme yaptı ve 68 yaşındaki Sevim B’in cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Muğla’da yapılan otopside av tüfeğinde çıkan parmak izleri, Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin aldığı izlerle eşleştirdi. 

Sevim B.’nin eşi Daimi B. ile torunu A.B. ekipler tarafından gözaltına alınarak delillerle Fethiye adliyesine sevk edildi. Hem jandarmada, hem savcılıkta eşini öldürmediğini söyleyen Daimi B. ile torunu A.B. nöbetçi mahkemede de suçlamaları kabul etmedi. Nöbetçi mahkeme tarafından Daimi B. tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 23 yaşındaki torunu A. B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER